Transport-Aannemersbedrijf Van Harten BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Neonstraat 20 , 6718 WV Ede gld, Gelderland

E-mail

Over Transport-Aannemersbedrijf Van Harten BV

Transport- en aannemingsbedrijf van Harten bv is een familiebedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een speler van formaat in de Nederlandse aannemingswereld. Het bedrijf is begonnen met de verhuur van vrachtauto’s en grondverzetmaterieel. In de loop van tijd zijn hier enkele werkgebieden bijgekomen, zoals grondwerk, straatwerk, rioleringswerkzaamheden, sloopwerkzaamheden en de handel in zand en grind. In de wintertijd voeren wij tevens de gladheidbestrijding uit voor diverse opdrachtgevers. Aangezien een goede bedrijfsvoering en de veiligheid van onze werknemers bovenaan staat is ons bedrijf VCA** en ISO 9001:2008 gecertificeerd.
Wij zijn U graag van dienst en zullen desgewenst voor u een offerte maken voor specifieke werkzaamheden of u een prijslijst toezenden voor de verhuur van ons grondverzetmaterieel of vrachtauto’s.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/vanhartenbv/

Categorieën: Construction Manager, Public Transport

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Ede gld Gelderland

Is Transport-Aannemersbedrijf Van Harten BV in Neonstraat 20, Ede gld Gelderland 6718 WV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ede gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ede gld Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ede gld Gelderland, 6718 WV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819820]