Veldhuizen Installatiebedrijf BV H J van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lunterseweg 31 , 6718 WC Ede gld, Gelderland

E-mail

Over Veldhuizen Installatiebedrijf BV H J van

Ons bedrijf is een veelzijdig installatiebedrijf, maar wat vooral telt is dat wij een bedrijf van deze tijd zijn, dat klaar staat voor bedrijven evenals particulieren. Gevestigd in een degelijk en efficiënt pand met een uitgebreid magazijn en kantoor. Wij zijn op verschillende terreinen werkzaam, zowel particulier als bedrijfsmatig en in de agrarische sector.

Onze specialismen zijn installatiewerken in de brede zin des woords. Zoals: sanitaire voorzieningen, alles op het gebied van verwarming, aanleg van riolering, gas en water, sanitair en dakbedekking, zinkwerk, airco, pompsystemen, renovaties en kleine reparaties.

Alle werkzaamheden worden vanzelfsprekend uitgevoerd volgens de geldende normen (GAWELO, GIVEG, SEI, VEWIN, NEN).

Ook voor onderhoudswerkzaamheden en inspecties bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu om het jaarlijkse onderhoud van uw centrale verwarmingsketel gaat of om dak- & zinkwerk, Installatiebedrijf H. J. van Veldhuizen bv staat voor u klaar.

Verwarming

Tegenwoordig heeft u voor de verwarming van uw woning de keuze uit een scala aan mogelijkheden en technieken. De keuze van een nieuwe cv installatie of alleen de ketel is een belangrijke beslissing waarbij goed overleg moet plaatsvinden met uw installateur. De keuze hangt namelijk af van uw warmte wensen en warmwatercomfort. Zo is er keuze uit:

Verwarmingssystemen

Luchtverwarming via gasheaters en gasgestookte donkerstralers (Universum, Brink en Winterwarm);
Gasgestookte cv-ketels, VR en HR (Nefit, AWB, Bosch en Remeha);
Houtgestookte cv-ketels;
Moederhaard of gashaard.

Radiatoren

Radson
Thermic
Vasco

Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor een conventionele cv-installatie. Stelt u echter hogere eisen aan uw systeem, dan bent u bij ons aan het juiste adres om het systeem te vinden dat al uw wensen beantwoordt.

Daarnaast zijn er diverse regeltechnieken.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Veldhuizen Installatiebedrijf BV H J van in Lunterseweg 31, Ede gld Gelderland 6718 WC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ede gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ede gld Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ede gld Gelderland, 6718 WC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3680255]