Wiel Optiek & Optometrie Van der

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Telefoonweg 212 , 6711 NB Ede gld, Gelderland

E-mail

Over Wiel Optiek & Optometrie Van der

Alleen de beste kwaliteit
Kiest u voor VD WIEL, dan kiest u voor de beste kwaliteit. De beste monturen, de beste glazen, de beste lenzen, de beste zonnebrillen en de beste medewerkers. Want wij willen het beste voor u.
Maar in wat voor winkel komt u nu precies terecht?

Een stukje geschiedenis
VD WIEL is een bekend begrip in Ede en omgeving. Niet zo gek, want de winkel is al sinds 1953 gevestigd in het centrum van Ede. Opgezet door dhr. Van der Wiel sr. en inmiddels overgenomen door zoon Herbert en dochter Lies. Een (h)echt familiebedrijf dus.
De winkel bleef maar groeien, steeds meer klanten, steeds meer wensen, steeds meer medewerkers. In april 2013 is de winkel dan ook verhuisd naar een nieuwe en groter pand aan de Telefoonweg 212.

Niet alleen brillen
Bij VD WIEL kunt u natuurlijk een nieuwe bril, zonnebril of lenzen aanschaffen. Dat kunt u bij andere optiekbedrijven ook. Dus waarom zou u voor VD WIEL kiezen? Simpel. Wij hebben een optometrist in dienst die veel meer doet dan alleen de sterkte van uw ogen meten. Hij doet een echt oogonderzoek en kijkt daarbij ook naar eventuele afwijkingen aan het oog. Daarnaast kan hij u zonder tussenkomst van een huisarts direct naar de oogarts sturen.

Ooglaseren en staaroperaties
Wilt u uw ogen laten laseren? Onze optometrist kan de voor- en naonderzoeken uitvoeren. Daarnaast werkt hij nauw samen met Eyescan, een erkende ooglaserkliniek. U kunt ook bij de optometrist terecht voor meer informatie over staaropertaties.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Do
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Eye Care

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wiel Optiek & Optometrie Van der in Telefoonweg 212, Ede gld Gelderland 6711 NB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Ede gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ede gld Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ede gld Gelderland, 6711 NB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816092]