Auto financiering ? Regel zelf eenvoudig uw auto financiering bij A-Krediet.

Auto financiering ? Regel zelf eenvoudig uw auto financiering bij A-Krediet. van A-krediet

Door: A-krediet  25-04-2008
Trefwoorden: Auto, Goedkoop, Financiering

Wie kent het niet? U heeft de auto van uw dromen gevonden bij een autogarage en de garage kan voor u eenvoudig de financiering voor uw auto regelen. Mooi, denkt u misschien, dat scheelt een hoop rompslomp maar is dit daadwerkelijk wel zo mooi als het lijkt?

De garage is er bij gebaat om de auto zo snel mogelijk te verkopen en zal hierdoor willen dat de auto financiering zo snel mogelijk geregeld is. Dit betekend vaak dat de garage, of de samenwerkende instantie, vaak beperkt kijkt naar de mogelijkheden die er zijjn voor uw auto financiering, laat staan naar de rente. Dit lijkt dus in eerste instantie mooi en soepel te verlopen totdat u, vaak later, eens rustig de overeenkomst doorneemt.

Helaas blijkt vaak in zo'n geval dat de financiering voor uw auto tegen een veel te hoge rente is afgesloten. Uiteraard kunt u dan alsnog besluiten om uw lening elders onder te gaan brengen en de lening over te sluiten. Dit is in veel gevallen een verstandige keuze. Zo kunt u nl. op uw gemak bekijken of de rente elders niet voordeliger is waardoor u vaak enkele honderden euro's per jaar kan besparen.

Bij A-Krediet bekijken wij graag waar u uw lening het voordeligste kan onderbrengen.  Zo maken de kredietadviseurs van A-Krediet een vergelijking tussen de verschillende banken met de aangeboden rente en bent u er dus van verzekerd dat u altijd de lening krigt met de laagst mogelijke rente. Wanneer u dus de financiering van uw auto goed en voordelig wilt regelen, neemt u dan contact op met A-Krediet of ga naar de site om een lening aan te vragen.

Trefwoorden: Aanvragen, Auto, Financiering, Geld, Goedkoop, Krediet, Lene, Lening, Voordelig,