18 genomineerde bedrijven, zes finalisten en één algemene winnaar 2008

Door: Aequor  03-04-2008
Trefwoorden: Innovatie, Vakmanschap, Leerbedrijf

18 genomineerde bedrijven, zes finalisten en één algemene winnaar 2008

Aequor organiseert binnen haar brede werkveld de verkiezing van het 'Beste leerbedrijf van het Jaar'. De prijsuitreiking 2008 vindt plaats op dinsdagmiddag 10 juni in het Aequor gebouw te Ede.

Bedrijven die het belang onderkennen van praktijkleren en werknemers en leerlingen de mogelijkheid bieden voor verwerving van beroepscompetenties, zijn essentieel voor goed vakmanschap. Er zijn veel voorbeelden van innovatieve leerbedrijven in het werkveld voedsel en leefomgeving die hier extra aandacht aan besteden. Zij verdienen niet alleen veel aandacht en waardering, maar zijn ook inspiratiebron voor anderen. Een manier om daar inhoud aan te geven, is de verkiezing van het leerbedrijf van het jaar.

Voor de zes sectoren van Aequor zijn 18 bedrijven genomineerd. Per sector wordt een bedrijf gekozen als winnaar. Hieruit zal de landelijke jury van Aequor de algehele winnaar van 2008 kiezen.

De 18 genomineerde bedrijven zijn:

Bloemenbranche: Sfeer en Evenementendecoraties David Nieuwenburg (Leiden), Momentum Florum Uitvaartbloemist (Den Haag), Melissa Bloemen en Kado (Hengelo)
Dierverzorging: Discus de Lier (De Lier), Stadsboerderij Koppelsteede (Utrecht), Kinderboerderij Bijlmerweide (Amsterdam)
Groene Ruimte: Fa. van der Drift (Wateringen), Waterschap Rijn en IJssel (Doetinchem), Lauren Hoveniers (Borne)
Plantenteelt: Loon en Grondverzetbedrijf J.en M. ten Hove (Kamperveen), Oosthoek Aannemingsbedrijf (Schipluiden), Van Lenthe (Dalfsen)

Veehouderij: Mts. Van Popta (Witmarsum), Stal ‘De Schaapskooi’ (Laren), Mts. Roeterd (Terwolde)

Voedingsindustrie: Nutricia (Zoetermeer), SanoRice BV (Veenendaal), Givaudan (Bussum).

Trefwoorden: Beroepscompetenties, Innovatie, Leerbedrijf, Vakmanschap,

Contact Aequor

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share