Nieuwe website Aequor

Door: Aequor  25-06-2008
Trefwoorden: Website, Aequor, Kennis- En Communicatiecentrum

PERSBERICHT

25 juni 2008

Nieuwe website Aequor

1 juli 2008 lanceert Aequor, kennis- en communicatiecentrum voedsel en leefomgeving, haar nieuwe website. De nieuwe website sluit aan bij de huidige huisstijl van Aequor met de inmiddels bekende frisse, kleurrijke beelden van het groene werkveld.

De nieuwe site is verdeeld in vier ‘werelden’: bedrijven, onderwijs, kennis en Aequor. Op een gestructureerde manier geeft de site klanten, partners en belangstellenden inzicht in alle mogelijkheden die Aequor kan bieden. Extra aandacht is besteed aan de ‘op maat trajecten’ die de organisatie voor kan verzorgen. Daarnaast is de site ook beschikbaar in het Engels, Duits, Frans en Spaans: zo kunnen buitenlandse bedrijven die zich beschikbaar willen stellen voor Nederlandse leerlingen, zich eenvoudig aanmelden om in aanmerking te komen voor erkenning.

Uiteraard is er ook meer informatie te vinden over de nieuwe regionale insteek van Aequor. Zo kunt u er bijvoorbeeld vinden wie uw vaste contactpersoon in de regio is. Met plezier nodigen wij u uit om de vernieuwde website te bekijken op www.aequor.nl.

Mocht u vragen hebben of bepaalde zaken missen, dan horen wij dat graag via [email protected]

Aequor …natuurlijk!Noot voor redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monja van Woensel, coördinator PR en communicatie van Aequor: 0318-649508 / [email protected]


Trefwoorden: Aequor, Kennis- En Communicatiecentrum, Website,

Contact Aequor

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share