Breeman + Partners opent vestiging in Arnhem

Breeman + Partners opent vestiging in Arnhem van Breeman En Partners

Door: Breeman En Partners  29-10-2007
Trefwoorden: Advies, Detachering, Financieel Advies

Vanaf 2000 is Breeman + Partners, gevestigd te Culemborg, actief in de administratieve sector. Door de groei van de organisatie en om in te spelen op de behoefte om de klant ook regionaal optimaal te bedienen is op 1 september jongstleden de vestiging in Arnhem geopend.
Breeman + Partners is de dienstverlener op het gebied van salaris- en personeelsadministraties, payrolling en administratieve ondersteuning. We bieden een zeer compleet pakket aan diensten en hebben specialisten in huis op het gebied van salarissen en arbeidsrecht.
Herkenbaar voor onze werkwijze is dat wij voor elke organisatie vrijblijvend een inventarisatie uitvoeren van waaruit wij onze dienstverlening afstemmen op de organisatie en wensen. In onze filosofie is elk mens en bedrijf uniek. Dit vereist een persoonlijke aanpak.
Om organisaties kennis te laten maken met onze unieke werkwijze, bieden wij ze een gratis Quickscan aan waarbij de personeelsadministratie onder de loep wordt genomen met een daaruit voortvloeiend advies.

Voor meer informatie: www.breemanpartners.nl
Of mail naar: [email protected]l

Trefwoorden: Administratiekantoor, Administratieve Ondersteuning, Advies, Arbeidsrechterlijke Ondersteuning, Detachering, Financieel Advies, Financiele Administratie, Freelancer, Loonstrook, Payrolling, Personeelsadministratie, Salaris, Salarisadministratie