DELINUTS IS VERHUISD!

Door: Delinuts BV  05-07-2012
Trefwoorden: Import en Export noten, zuidvruchten en ricecrackers,

    

Delinuts is dé specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige noten en zuidvruchten en vele aanverwante snacks en daarbij speelt Delinuts met innovatieve producten en nieuwe concepten in op de ontwikkelingen in de markt. Innovativiteit, een compleet assortiment, meedenken met de klant en een snelle levertijd zijn de kenmerken van Delinuts.

In de Benelux is Delinuts marktleider, maar ook in de rest van Europa neemt het bedrijf een vooraanstaande marktpositie in. Delinuts profileert zich als een hoogwaardige ‘business-to-business’ partner, met grote kennis van zaken en een op de klant toegesneden servicepakket. De reden van onze verhuizing is dan ook dat wij deze rol van marktleider op het gebied van service, kwaliteit en assortiment willen voortzetten en zelfs te verbeteren

De afgelopen jaren is Delinuts zowel in Nederland maar zeker ook in de rest van Europa zo hard gegroeid dat wij ons pand aan de Neonstraat dat wij in 2004 hebben betrokken ontgroeid zijn. Op dit moment hebben wij onze voorraden op 4 verschillende locaties ondergebracht en dat vinden wij, met de eisen die wij onszelf opleggen geen goede uitgangssituatie voor de toekomst.

Wij zijn er dan ook trots op en blij mee, dat wij op 28 juni ons nieuwe pand hebben betrokken aan de Radonstraat 12 in Ede, op ca. 400 meter afstand van het huidige pand.

Trefwoorden: Import en Export noten, zuidvruchten en ricecrackers,

Andere producten en diensten van Delinuts BV

21-06-2010

DELINUTS BV BREIDT UIT DOOR OVERNAME GLOE&CO

De kracht van Delinuts is innovatie op het gebied van noten, zuidvruchten en ricecrackers met de daarbij behorende gezondheidsaspecten.