Alfytal producten direct uit eigen voorraad leverbaar!

Alfytal producten direct uit eigen voorraad leverbaar! van Gezondheid Aan Huis

Door: Gezondheid Aan Huis  13-12-2008

Gezondheid aan huis BV heeft al geruime tijd het ruime assortiment van Alfytal vermeld op de website www.gezondheidaanhuis.nl. Een gedeelte van de producten van Alfytal waren al uit eigen voorraad leverbaar, maar vanaf vandaag hebben wij het gehele assortiment van Vitotaal standaard op voorraad staan. Bestellingen van Alfytal-producten kunnen vanaf vandaag binnen 24 uur bij u door TNT Post worden aangeboden!

Gezondheid aan huis:
Gezondheid aan huis is een postorderbedrijf op gebied van producten die uw gezondheid op een positieve manier kunnen beïnvloeden. Via onze website www.gezondheidaanhuis.nl bieden wij meer dan 8500 producten aan. Veel gezondheidsproducten zijn vermeld met foto en uitgebreide productinformatie.

- Alle bestellingen worden discreet verpakt en aangetekend verzonden
- Boven € 45,- geen verzendkosten, anders slechts € 5,-
- Veel producten uit eigen voorraad leverbaar!
- Alle producten zeer scherp geprijsd!
- 5% extra korting: bestel 6 of meer verpakkingen van een product!

Gezondheid aan huis is het adres voor al uw voedingssupplementen, multivitamine(s), kruidenpreparaten, fytotherapeutische producten, orthomoleculaire producten, verzorgingscreme's.

Alfytal: 
ALFytal modulesuppletie: een nieuw concept in orthomoleculair maatwerk.
Vele jaren ervaring en honderden gesprekken met behandelaars hebben de basis gevormd voor dit unieke suppletieconcept.

Splitsen van vitamines en mineralen
Multivitamines bevatten vrijwel altijd mineralen. De hoeveelheid daarvan is meestal niet noemenswaardig. Het kan ook niet veel zijn, daar mineralen veel volume innemen in een capsule of tablet.
Er moeten dus vrijwel altijd extra mineralen worden toegediend wil men er enig effect van hebben.
Lang niet iedereen is blij met die toegevoegde mineralen. Er zijn genoeg mensen die liever geen koper, jodium of ijzer gebruiken. Voor hen is het erg moeilijk een product te vinden dat vrij is van deze mineralen.
Zoals al gezegd, zijn de toegevoegde hoeveelheden mineralen in multivitamineproducten erg beperkt. Men kan zich afvragen of dit een substantiële bijdrage levert aan de mineralenbehoefte. Een multivitamine is in eerste instantie een vitamineproduct en geen mineralensupplement.

Alfytal is bekend van de producten:
Brain & Body C-500, MultiMin Basic, MultiMin Bone, MultiMin Medium, MultiMin Stress, MultiVit Basic, MultiVit Medium, MultiVit Xtra, Omega Fish 1000, Vaso-Fytal, Vitamine E-200.

Direct naar het assortiment van Alfytal: www.gezondheidaanhuis.nl/brand/Alfytal