I Creative presenteert volledige budget to pay-oplossing

I Creative presenteert volledige budget to pay-oplossing van ICreative bv

Door: ICreative bv  07-11-2008
Trefwoorden: Procurement, E-invoicing, E-procurement

Donderdag 30 oktober vond de jaarlijkse Nationale Administrateursdag weer plaats. In het evenementencentrum Cinemec te Ede werden verschillende presentaties gegeven over uiteenlopende onderwerpen binnen het administratieve vakgebied.

Ook I Creative was aanwezig op de nationale administrateursdag en presenteerde haar oplossingen. Met een grote Basware-stand presenteerde I Creative haar diensten voor de ondersteuning van de financiële administratie. Deze Basware-oplossingen worden wereldwijd gebruikt door meer dan 1200 grote organisaties en instellingen.

Veel ervaring met factuurverwerking
Met meer dan 60 klanten heeft I Creative veel ervaring in het implementeren van Basware als volledige oplossing voor het digitaal verwerken van inkomende facturen. Ook heeft I Creative ruime ervaring met verschillende ERP-systemen als SAP, CODA, Exact, FIS2000, etc. De klanten van I Creative bevinden zich zowel binnen de industriële, zakelijke als overheidsbranche.

Meer dan purchase to pay
Naast oplossingen voor factuurverwerking levert I Creative ook oplossingen voor E-invoicing, E-procurement, Expense Management en Budget Control. Zo ondersteunt Creative niet alleen factuurverwerking maar het gehele budget to pay-proces. Het beheersen van bedrijfsuitgaven begint volgens I Creative bij het controleren van budgetten en het aangaan van verplichtingen.

Vanwege haar uitgebreide ervaring en proceskennis is I Creative zowel in 2006 als in 2007 uitgeroepen tot Basware Partner of the Year.

Ga voor meer informatie naar www.icreative.nl of bel naar 0318-493150.

Trefwoorden: Basware, Digitale Factuurverwerking, E-invoicing, E-procurement, Factuurverwerking, Procurement