I Creative voor de 3e maal op rij 'Partner of the Year'

I Creative voor de 3e maal op rij 'Partner of the Year' van ICreative bv

Door: ICreative bv  13-02-2009
Trefwoorden: I Creative Basware Partner Factuurverwerking Digitale Facturen

I Creative voor derde keer op rij ‘Basware partner of the Year’


Bennekom, 13 februari 2009

I Creative is voor de derde keer op rij uitgeroepen tot 'Basware Partner of the Year'. Tijdens het jaarlijkse Basware Partner Event, dat dit jaar in Rome werd georganiseerd, nam Martin van Esschoten, Sales Manager bij I Creative, de onderscheiding in ontvangst.

I Creative heeft in het jaar 2008 wederom een groot aantal nieuwe klanten aan haar klantenbase kunnen toevoegen. Bij I Creative staat de klant altijd centraal en met haar additionele modules biedt zij tevens een uitgebreide meerwaarde voor de klant. Dit blijkt ook uit de missie die I Creative zichzelf stelt: alle klanten dienen een referentie te zijn. Deze drie argumenten waren voor de jury van doorslaggevend belang bij de toekenning aan I Creative voor de derde keer in successie.

“Wij zijn één van de 70 Basware partners wereldwijd. En dat wij voor de derde keer als beste partner uit de bus komen, is natuurlijk een enorm compliment voor al onze medewerkers,” aldus Van Esschoten, na het in ontvangst nemen van de award.

Efficiency én kostenbesparing
Het digitaliseren van de papieren factuurstromen leidt tot meer efficiëntie en direct een flinke kostenbesparing. Daarnaast is het essentieel voor veel organisaties om verantwoording af te kunnen leggen over hun financiële transacties. In de huidige economisch mindere periode staat dit bij veel organisaties centraal. I Creative ondersteunt haar klanten om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

“Dat I Creative voor de derde keer tot ‘Partner of the Year’ is uitgeroepen geeft ons een bijzonder goed gevoel”, aldus Erik van Doorn, directeur van I Creative. “Gezien de economische situatie geeft dit ons een positieve boost voor het jaar 2009”.

Over Basware
Met meer dan 1.200 klanten in ruim 50 landen is Basware wereldwijd leider op het gebied van purchase to pay oplossingen. Basware automatiseert financiële processen en levert hiermee toegevoegde waarde in de vorm van controle, compliance en een hoge Return On Investment (ROI). De oplossingen worden gedistribueerd en geïmplementeerd in Europa, de Verenigde Staten, Azië en Australië door middel van Basware’s netwerk van kantoren en partners. In 2008 bedroeg de netto omzet € 86 miljoen. Basware Corporation is in 1985 opgericht en is genoteerd aan de NASDAQ QMX Helsinki Ltd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Finland met zeven Basware vestigingen in Europa en de Verenigde Staten. Voor meer informatie: www.basware.nl.

Over I Creative
I Creative is gespecialiseerd in Budget to Pay oplossingen en levert de Basware suite om het proces van aankoop tot betaling te ondersteunen. Voorbeeld hiervan is o.a. het digitaal verwerken van facturen door middel van het scannen en het routeren naar budgethouders. I Creative is actief in verschillende branches, klanten zijn onder andere Universiteit Utrecht, Ministerie LNV, AkzoNobel en Ballast Nedam. Basware wordt geïntegreerd met verschillende ERP omgevingen, zoals SAP, Oracle, Coda, Exact en Baan. I Creative onderscheidt zich met additionele modules rondom de Basware suite zoals oplossingen op het gebied van e-invoicing, declaraties, rapportages en budgetcontrole. Voor meer informatie: www.icreative.nl.


- einde persbericht -


Voor meer informatie, interviewmogelijkheden en hoogwaardig beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met:

Kevin Verlangen
Sales & Marketing Executive
I Creative b.v.
Telefoon (0318) 493 150
Email kverlangen@icreative.nl

Trefwoorden: I Creative Basware Partner Factuurverwerking Digitale Facturen