Lijmcursussen 12 t/m 16 oktober, Hotmelt, boekbinden, koudlijmen.

Lijmcursussen 12 t/m 16 oktober, Hotmelt, boekbinden, koudlijmen. van Intercol

Door: Intercol  07-08-2009

Intercol - industriële kleefstoffen nodigt U hierbij uit om deel te nemen aan één of meerdere cursussen in de industriële cursusweek 2009 , waar de theorie, praktijk en ontwikkelingen op één dag worden besproken !

Hotmelt Cursus
16 oktober 2009
Cursus grafische industrie en boekbinden
15 oktober 2009
Koudlijm Cursus
12 oktober 2009
Klik hier voor meer informatie over de hotmeltcursus--> Klik hier voor meer informatie over de  grafische cursus --> Klik hier voor meer informatie over de koudlijmcursus-->
Globale indeling van de cursusdagen
  • Lijmen deel aangeboden door Intercol
  • Apparatuur gedeelte door een apparatuurleverancier
  • Rondleiding door de kleefstoffenlaboratoria en productie van Intercol
  • Afsluiting met een borrel waarbij het certificaat wordt uitgereikt.
Onderwerpen die zoal worden besproken: wat is een lijm, externe factoren die de lijmverbinding beïnvloeden, hoe de lijmverbinding goed te beoordelen, productspecifieke parameters van hotmelts/lijmen (open tijd, afbindtijd, viscositeit, basisgrondstoffen),  welke soorten lijmen zijn er, welke factoren beïnvloeden de verbinding ,de diverse soorten lijm en eigenschappen (hotmelt (PUR), koudlijm, dierlijke lijm , etc.), hoe deze lijmen werken, de voor- en nadelen van de diverse lijmen, etc.

Als U deel wilt nemen aan één of meerdere van de aangeboden cursussen kunt U zich hier aanmelden.

Alle cursussen starten om ca. 9.30 en duren tot ca. 16.30. Voor deelname aan de cursussen wordt een vergoeding gevraagd van 65€ voor de huur van de locatie en het gebruiken van de lunch. Exacte tijd en locatie worden na aanmelding richting de deelnemers bevestigd. Na ontvangst van uw aanmelding versturen wij een bevestigingsformulier.

De cursus sluit bij veel functies aan zoals:

  • Operators
  • Kwaliteitscontroleurs
  • Inkopers
  • Productieverantwoordelijken
  • Verpakkingstechnologen

http://www.intercol.nl

Graag tot ziens op één van de cursussen, mocht U in de tussentijd nog lijmgerelateerde vragen, of vragen over deze cursus  hebben dan helpen wij U graag verder.

Intercol is producent van lijmen en hotmelts, met name voor industriële processen. Naast de productie en levering van kleefstoffen kunnen we u bijstaan voor het selecteren van de juiste lijmapparatuur, zoals spuitsystemen, hotmelt systemen, rollercoaters (lijmwalsen).