LUKKIEN EN RTL-Z BIJ DE 55E TULPENRALLYE

LUKKIEN EN RTL-Z BIJ DE 55E TULPENRALLYE van Lukkien

Door: Lukkien  26-05-2008

EDE – LUKKIEN EN RTL-Z BIJ DE 55E TULPENRALLYE
De 55e International Historic Tulpenrallye werd van zondag 4 tot en met zaterdag 10 mei 2008 verreden. Alle deelnemende auto’s zijn gebouwd voor 1972 en zijn daarmee tenminste 36 jaar of ouder. De rally startte vanuit Annecy in het zuidoosten van Frankrijk.

LUKKIEN maakte samen met RTL-Z het filmverslag van deze rally. Een week lang volgde LUKKIEN drie teams met de camera, waaronder het winnende team. Aan de hand van impressies en interviews, schept presentator Marcel Maijer een beeld van de verschillende etappes die zijn uitgestippeld. De uitzendingen zijn te zien op RTL 7 vanaf maandag 19 mei t/m 13 juni.

Maandag 14:20 uur
Dinsdag 16:20 uur
Woensdag 9:20 uur
Donderdag 11:20 uur
Vrijdag 12:20 uur

Over LUKKIEN
LUKKIEN is een all-round dienstverlener van marketing communicatie diensten en multimedia producties. Sinds dat het bedrijf werd opgericht door de Lukkien-familie in 1972 onderscheidt LUKKIEN zich door een uniek totaalconcept: alle faciliteiten voor creatie, productie en realisatie van communicatiemiddelen op één adres.

Meer dan 150 creatieve professionals werken op 20.000 vierkante meters aan uiteenlopende vormen van marketingcommunicatie. Analoog, digitaal en crossmediaal. Alle uitingen voor onze (inter) nationale klanten worden onder één dak gerealiseerd. Ongeacht medium, ongeacht volume. LUKKIEN beschikt over compleet uitgeruste studio’s, high-end audiovisuele faciliteiten en een moderne werkomgeving. De kracht van compleetheid geconcentreerd in een eigenzinnig familiebedrijf. Eén aanspreekpunt, een zeer bekwame en geïnspireerde denktank, de grootste efficiëntie in planning en kosten. Voor meer informatie kijk op www.lukkien.com.