LUKKIEN ontvangt Dr. Oetker

LUKKIEN ontvangt Dr. Oetker van Lukkien

Door: Lukkien  21-07-2008

Helipkoptervlucht cadeau
De delegatie van Dr. Oetker bestond uit twaalf personen, variërend van brandmanagers tot marketeers. Zij werden verrast met een reis heen en terug per helikopter. Voor LUKKIEN een mooie gelegenheid om de ins en outs te laten zien van het productiebedrijf en de ervaring die ze hebben in retail. Voor Dr. Oetker een uitgebreide rondleiding door de grootste crossmedia productiefaciliteit van Europa met aansluitend een heerlijke lunch. Door de bijzondere vlucht en de grootte en variëteit van het bedrijf, vielen ze van de ene verbazing in de andere.
 
Over LUKKIEN
LUKKIEN onderscheidt zich door een uniek totaalconcept: alle faciliteiten voor creatie, productie en realisatie van communicatiemiddelen op één adres. Meer dan 160 creatieve professionals werken er op 20.000 vierkante meters aan vrijwel alle vormen van marketingcommunicatie.

Voor meer informatie kijk op www.lukkien.com.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie, beeldmateriaal, mogelijkheden voor een interview of een rondleiding kunt u contact opnemen met Marlies Graveland: 0318 – 698 000 of m.graveland@lukkien.com. Ons portfolio is te bekijken op www.lukkien.com.