Mitsubishi Motors en LUKKIEN winnen zilveren award

Mitsubishi Motors en LUKKIEN winnen zilveren award van Lukkien

Door: Lukkien  26-05-2008

EDE – Mitsubishi Motors en Lukkien winnen een zilveren Award op het WorldMediaFestival in Hamburg.

LUKKIEN wint zilver
De image video van de Mitsubishi Lancer Sports Sedan heeft een zilveren Award gewonnen op het WorldMediaFestival. Dit is een internationale competitie voor audiovisuele communicatiemedia. Op 13 mei werd de intermedia-globe-silver Award uitgereikt in Hamburg. De film wordt gebruikt voor diverse Europese Motorshows en is ten dele terug te zien op de website van de Lancer Sedan (www.newlancer.eu). Deze film is in 2007 opgenomen in de binnenstad van Berlijn en in Oost-Duitsland.

“Samen met Mitsubishi Motors Europe zijn wij erg trots op deze behaalde prijs,” aldus Bouke Lukkien. Kijk op www.newlancer.eu en op www.lukkien.com om de website en beelden terug te zien.

Van A tot Z
LUKKIEN produceerde het filmmateriaal, de audiovisuele postproductie, de fotografie, zorgde voor de juiste modellencasting en de internationale website ontwikkeling.

Over LUKKIEN
LUKKIEN is een all-round dienstverlener van marketing communicatie diensten en multimedia producties. Sinds dat het bedrijf werd opgericht door de Lukkien-familie in 1972 onderscheidt LUKKIEN zich door een uniek totaalconcept: alle faciliteiten voor creatie, productie en realisatie van communicatiemiddelen op één adres.

Meer dan 150 creatieve professionals werken op 20.000 vierkante meters aan uiteenlopende vormen van marketingcommunicatie. Analoog, digitaal en crossmediaal. Alle uitingen voor onze (inter) nationale klanten worden onder één dak gerealiseerd. Ongeacht medium, ongeacht volume. LUKKIEN beschikt over compleet uitgeruste studio’s, high-end audiovisuele faciliteiten en een moderne werkomgeving. De kracht van compleetheid geconcentreerd in een eigenzinnig familiebedrijf. Eén aanspreekpunt, een zeer bekwame en geïnspireerde denktank, de grootste efficiëntie in planning en kosten. Voor meer informatie kijk op www.lukkien.com.