Sprint virtueel tegen Kim Gevaert in Belgie

Sprint virtueel tegen Kim Gevaert in Belgie van Lukkien

Door: Lukkien  15-08-2008

Kim heeft de snelste kick-off snelheid van alle internationale atleten. Ze mag dan wel 'aan de andere kant van de wereld' zitten, maar via een reusachtig LED scherm sprint je virtueel tegen Kim over een afstand van 18,5 meter. Inclusief startblokken en op een Mondo piste, net zoals in Beijing. NIKE introduceerde hier de nieuwe Nike Zoom Victory+ running schoen.

LUKKIEN filmde en bewerkte deze levensechte beelden, zodat bezoekers op ware grootte de strijd aan kunnen gaan. Het gevoel van de echte snelheid van Kim Gevaert, want op het scherm loopt ze net zo hard als in het echt.

Op diverse plekken in Brussel is Kim te zien op groot reclamedoekformaat. LUKKIEN verzorgde de fotografie voor deze torenhoge reclame van NIKE en CityScape Media plaatste de doeken op grote hoogte.

Over CityScape Media
CityScape Media is een full-service media broker gespecialiseerd in het realiseren van impactvolle high-tech media, zoals 3D, interactieve etalages, virtual shops e.d. Voor meer informatie kijk op http://www.cityscape.nl.

Over LUKKIEN
LUKKIEN onderscheidt zich door een uniek totaalconcept: alle faciliteiten voor creatie, productie en realisatie van communicatiemiddelen op één adres. Meer dan 150 creatieve professionals werken er op 20.000 vierkante meters aan vrijwel alle vormen van marketingcommunicatie. Voor meer informatie kijk op http://www.lukkien.com.