Opening winkel in Ede (Gld)

Opening winkel in Ede (Gld) van Me And Mai Fashion

Door: Me And Mai Fashion  12-08-2007
Trefwoorden: Fashion, Winkel, Mode

Me And Mai Fashion

Het concept van Me And Mai Fashion is gebaseerd op de verkoop van vier productcatagorien die gelijkwaardig in de winkel zijn verdeeld: kleding, schoenen, tassen en accessoires. Je kunt als vrouw in principe met een complete outfit de deur uit gaan. Ook heeft Me And Mai Fashion rekening gehouden met verschillende prijsstellingen en kun je van hoog tot laag altijd wel iets vinden. Me And Mai heeft gekozen voor veelal Italiaanse kledingmerken in het hogere segment. Onder andere: Atos Lombardini, AnnaRita N en Patrizia Pepe. Daarnaast heeft Me And Mai Fashion ook een betaalbaar merk als Kontatto in de collectie dat veel leuke basics heeft. En natuurlijk mag een perfect zittend damesjeans merk als Missme niet ontbreken. Voor de tassencollectie is het Italiaanse Francesco Biasia het hoofdmerk. Daarnaast komt Me And Mai volgend jaar met haar eigen exclusieve tassenlijn. De ontwerpen zullen zeker spraakmakend zijn. De sieradenlijn die Me And Mai verkoopt is uniek. Eigen ontwerpen gemaakt van de beste materialen. Van halfedelstenen, zoetwater parels tot synthetisch koraal. Ook de schoenencollectie sluit naadloos aan op andere productcatagorien, van klassiek tot contemporary. Een breed en hoog kwalitatief assortiment. Tenslotte heeft Me And Mai een klein assortiment lingerie van het merk Hanky Panky opgenomen vanwege de perfecte pasvorm en uitstekende kwaliteit. Het merk scoort al jarenlang goed bij Amerikaanse Hollywood sterren.

Verwenmoment

Een ander belangrijk onderdeel van het concept is natuurlijk de persoonlijke aandacht en service dat bij grote winkelketens vaak te wensen overlaat. Wie bij Me And Mai binnen stapt krijgt automatisch het gevoel van een verwenmoment voor jezelf. Alles is bespreekbaar en onder het genot van een drankje kan er rustig gepast worden. Ook aan de verpakking is veel aandacht besteed. Alsof je jezelf een cadeautje geeft.

De filosofie achter de naam Me And Mai

Me dat bent u als klant en Mai is de drijvende kracht achter Me And Mai Fashion. “Als je iets koopt heb je altijd een relatie met mij”, zegt Mai Nguyen (33) de eigenaresse van Me And Mai Fashion.

Wilt u ook een relatie met Me And Mai? Kom dan naar de Doelenstraat 58, 6711 AR in Ede. Kijk ook op onze webwinkel: www.meandmaifashion.nl .

Marketing

We zijn altijd geïnteresseerd in joint promotions en/of acties zoals bijvoorbeeld een lezersactie met Me And Mai Fashion. Voor meer info kunt u contact opnemen en mailen met de heer R. Simon: meandmaimarketing@gmail.com .

Trefwoorden: Exclusieve Damemode, Fashion, Mode, Opening, Winkel,