Prins Schilderwerken BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Max Planckstraat 2 A , 6716 BE Ede gld, Gelderland

E-mail

Over Prins Schilderwerken BV

Prins Schilderwerken B.V. is al meer dan 80 jaar een begrip in Ede en omstreken op het gebied van schilderwerk / glas / totaal onderhoud en wandafwerking. Prins Schilderwerken B.V. heeft een personeelsbezetting van 25 gecertificeerde schilders , onderhoudsspecialisten en glaszetters.

Wij werken voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. Voor ons is vanzelfsprekend dat KWALITEIT, SERVICE EN DUURZAAMHEID de kernbegrippen zijn om uw pand of woning te wapenen tegen verval.
Wij hebben zeer veel ervaring met nieuwbouw en groot planmatig onderhoud van woningen, industriële ondernemingen, appartementcomplexen en monumentale panden. Met vakwerk, kwaliteit en de beste verfsystemen pakken wij uw pand aan.

KWALITEITS KEURMERK : AF-ERKEND
Wij zijn al jaren in het bezit van dit bekende kwaliteitskeurmerk. Een AF-erkende onderhoudsspecialist wordt periodiek gecontroleerd door een onafhankelijke inspectie op o.a. technische kwaliteit, vak- en bedrijfstechnischediploma’s, afhandeling van eventuele klachten en hantering van de Algemene Consumentenvoorwaarden.

VCA**
Wij streven naar een gezonde en veilige werkomgeving voor onze medewerkers. Zij zijn allen VCA-gecertificeerd en Prins Schilderwerken B.V. is in bezit van het VCA-certificaat. Ieder jaar wordt ons bedrijf getoetst aan de voorwaarden van dit certificaat.

Kaart

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Prins Schilderwerken BV in Max Planckstraat 2 A, EDE Gelderland 6716 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Timmerwerk diensten in EDE Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten EDE Timmerwerk per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in EDE Gelderland, 6716 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3781808]