Webshops

Webshops van RVL webdesignstudio

Door: RVL webdesignstudio  25-06-2015
Trefwoorden: Webwinkel, E-commerce, Webshops

Dus je wilt geld gaan verdienen met internet? Maar dan moet je wel een webshop hebben die werkt. Jouw online winkel moet producten verkopen maar ook makkelijk te beheren zijn. Door jarenlange ervaring en met directe praktijk voorbeelden kun je direct aan de slag met je nieuwe webshop! Geen webshop zonder goed plan. Samen maken we een plan van aanpak. Jij geef je wensen aan, RVL webdesignstudio adviseert. Zo komen we tot een doordachte strategie die de basis vormt van jouw slimme webshop. Vervolgens brengen we de functies van de webshop in kaart. Hoe zorgen we voor een juist bereik? Wat worden de betalingsmogelijkheden? In het functioneel ontwerp van de webshop zie je hoe de webshop is opgebouwd en wat dit betekent voor je toekomstige klanten. Met de webshops die wij ontwikkelen heb je de beschikking over de volgende mogelijkheden: webwinkel met onbeperkt aantal producten koppeling met iDeal en andere betaalmogelijkheden producten aanprijzen op de hoofdpagina bezoekers kunnen uitgebreid zoeken door de productdatabase relevante producten instellen per product voorraadbeheer; mogelijkheid om bestellen automatisch stop te zetten bij onvoldoende voorraad verzendkosten instellen op basis van prijs of gewicht uitgebreide rapportages zoals aantal hits, zoekmachinerapportage en beste verkochte producten mogelijkheid om producten te exporteren naar vergelijkingssites zoals Google Shopping en Beslist.nl social media zoals Twitter, Facebook of Google+ integreren op je webshop klanten kunnen beoordelingen plaatsen door een koppeling met bijvoorbeeld KiyOh of TrustPilot.nl

Trefwoorden: E-commerce, Webshops, Webwinkel

Andere producten en diensten van RVL webdesignstudio

Webapps van RVL webdesignstudio thumbnail
25-06-2015

Webapps

Een webapp biedt ongekende mogelijkheden voor alle grote platformen. Met 1 investering ben je bereikbaar op alle platformen.


Websites van RVL webdesignstudio thumbnail
25-06-2015

Websites

Door de unieke combinatie in ontwerp, techniek en online marketing maakt RVL webdesignstudio van je website een online succes!