Uphantis B.V. uitgeroepen tot Beste StreamServe Consulting Partner 2008

Door: Uphantis  08-05-2009

Ede, 5 mei 2009 – StreamServe, specialist op het gebied van Enterprise Document Presentment (EDP), heeft Uphantis B.V. voor de eerste keer uitgeroepen tot Beste StreamServe Consulting Partner van het jaar. Uphantis dankt deze titel aan hun uitgebreide expertise en het feit dat zij direct aanspreekpunt vormen voor alle gebruikers van StreamServe in de Benelux. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in upgrades en implementaties van StreamServe als output management oplossing in combinatie met SAP en Lawson. StreamServe zorgt voor gepersonaliseerde documenten als brieven, facturen, polissen en elektronische berichten en stelt deze via alle mogelijke distributiekanalen beschikbaar, zonder bedrijfsinformatiesystemen aan te hoeven passen.

StreamServe en Uphantis werken samen sinds vorig jaar. Uphantis is Reseller en Consultancy Partner en verzorgt het complete traject van installatie en implementatie tot en met helpdesk en support, waardoor trajecten bij nieuwe én bestaande gebruikers van StreamServe volgens het one-stop-shop principe succesvol kunnen worden afgerond.
Jos Verberkmoes, Partner Manager van StreamServe Benelux reikte de prijs onlangs uit tijdens de jaarlijkse partnerdag aan Kirsten Hurkens, Sales Manager bij Uphantis. “Uphantis is sinds 2008 Reseller en Consultancy partner van StreamServe”, aldus Arjen Wiersma VP Sales and Services Benelux & Southern Europe. “Wij waarderen vooral haar sterke StreamServe-commitment, waarmee zij hoog scoren op klanttevredenheid. Verder leert ons dat de relaties van Uphantis zeer te spreken zijn over haar implementatie werkzaamheden alsook haar project managementkwaliteiten. Daardoor is de StreamServe Consultancy Partner of the year 2008 award aan hen toegekend. Het partnerkanaal is voor ons heel belangrijk en partijen als Uphantis zijn essentieel om aan de groeiende vraag naar customer loyality, customer experience en customer contact te voldoen.”
“Uphantis is uitermate blij, dat we deze award ontvangen hebben van StreamServe”, aldus Bart Boonen Directeur Uphantis Document Services. “De klant staat bij ons altijd centraal en in zeer korte tijd is onze Document Services afdeling gegroeid met daarin veel senior expertise ten aanzien van alle StreamServe modules en versies. Dat onze no-nonsense aanpak en one-stop-shop principe werkt zien we terug bij onze klanten en nu ook in de waardering van deze award.”

Over StreamServe
StreamServe Enterprise Document Presentment software stelt bedrijven in staat effectief te communiceren met hun klanten, partners en leveranciers. Dit door interactieve, geprinte en elektronische documenten te genereren vanuit bedrijfsapplicaties en deze te presenteren in elk formaat en via elk kanaal. Meer dan 4.500 klanten in 130 landen maken gebruik van StreamServe. Nederlandse klanten zijn onder meer Akzo Nobel Decorative Coatings, Philips, Kijkshop, Banque Artesia, Copaco, Deli XL, KLM en CZ Zorgverzekeraars. StreamServe partners zijn onder andere applicatie- en e-business leveranciers zoals IBM, SAP en Oracle. Het hoofdkantoor van het in 1995 opgerichte bedrijf bevindt zich in Boston, MA, Verenigde Staten. Het bedrijf heeft 15 kantoren wereldwijd, maar wordt in meer dan 130 landen verkocht en gebruikt. Het Nederlandse kantoor van StreamServe bevindt zich in Capelle a/d IJssel. Voor meer informatie: www.streamserve.com/nl/.

Over Uphantis
Uphantis is als ICT dienstverlener een expert in de toepassing van geavanceerde informatie technologieën en methodes voor het integreren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen binnen middelgrote en grote organisaties. Tot het leveringspakket behoren management¬consultancy, projectconsultancy, organisatie & beheer en producten voor de integratie van bedrijfsprocessen, dit alles inclusief de technische realisatie. Uphantis bestaat sinds 2005 en opereert met ruim 250 medewerkers vanuit vestigingen in Amsterdam, Ede, ’s-Hertogenbosch en Maastricht. Voor meer informatie: www.uphantis.com.


Voor meer informatie
Uphantis, Henny Hurkens, tel. +31 (0)318 43 97 80, e-mail henny.hurkens@uphantis.com
StreamServe, Maria Tunnisen, tel. +31 (0)10 711 51 87, e-mail maria.tunnisen@streamserve.com