Uphantis kiest experts voor de ARCTIC Challenge 2010

Uphantis kiest experts voor de ARCTIC Challenge 2010 van Uphantis

Door: Uphantis  08-07-2009

Henk Brem, Miel Claessens, Jos Schrijen en Timo van der Zande zijn uit de vele nominaties verkozen. Zij gaan de uitdaging aan om meer dan 7.000 kilometer door een prachtig, onvoorspelbaar en indrukwekkend poollandschap de meest optimale route te rijden. Het gaat hierbij niet om de snelheid, maar juist om behendigheid, goed navigeren en anticiperen.

Zij hebben zich voor Uphantis op een bijzondere manier ingezet:
Miel Claessens, Senior SAP Consultant, heeft er mede voor gezorgd, dat het SAP Resource en Portfolio Management systeem - als eerste in Nederland - succesvol is geïmplementeerd bij Uphantis. Hierdoor beschikt Uphantis over de meest geoptimaliseerde afhandeling van haar inzetproces, van allocatie van de juiste consultant tot en met de juiste en snelle facturering aan de klant.
Henk Brem, allround SAP projectleider, heeft vooral bij grote organisaties ervoor gezorgd, dat hij met zijn enthousiasme en professionele kennis een onuitwisbare indruk bij de klant heeft achtergelaten.
Jos Schrijen, Senior Projectleider, heeft een complexe implementatie met innovatieve dienstverlening in de semi-overheid zeer succesvol volbracht. De klanttevredenheid heeft hij zeer hoog in het vaandel staan.
Timo van der Zande, Managing Consultant, heeft op eigen initiatief een nieuwe standaard StreamServe programmeermethodiek geïntroduceerd. De klanten ervaren hiermee een sterke toename van flexibiliteit en snelheid van de Uphantis document management dienstverlening.

Vorig jaar vroeg Willy van de Kerkhof aan Henny Hurkens of hij zin had om als bijrijder mee te doen aan de Arctic Challenge 2009. An offer he could not refuse! Dit was zo’n bijzondere beleving, dat ze deze ervaring graag met de beste medewerkers van Uphantis delen. Wie hier in 2010 aan deel gaan nemen, is overgelaten aan het oordeel van de eigen Uphantis medewerkers. Zij hebben doorgegeven wie hiervoor in aanmerking moesten komen. Afgelopen maandag - 7 juli 2009 - zijn de toppers van Uphantis bekend gemaakt.

Over Uphantis
Uphantis is als ICT dienstverlener een expert in de toepassing van geavanceerde informatie technologieën en methodes voor het integreren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen binnen middelgrote en grote organisaties. Tot het leveringspakket behoren management¬consultancy, projectconsultancy, organisatie & beheer en producten voor de integratie van bedrijfsprocessen, dit alles inclusief de technische realisatie. Uphantis bestaat sinds 2005 en opereert met ruim 250 medewerkers vanuit vestigingen in Amsterdam, Ede, ’s-Hertogenbosch en Maastricht. Voor meer informatie: www.uphantis.com.