50.000 Registraties voor CoCreate Software's gratis 3D CAD

50.000 Registraties voor CoCreate Software's gratis 3D CAD van Xandorra

Door: Xandorra  12-10-2007
Trefwoorden: Cad, Osd, Cocreate

5 Oktober 2007 - CoCreate heeft vandaag aangekondigd dat meer dan 50.000 mensen OneSpace Modeling Personal Edition (PE) hebben gedownload.

OneSpace Modeling PE is CoCreate's gratis 3D CAD software. Iedereen kan de software downloaden en gebruiken om samenstellingen te creeren tot 60 unieke onderdelen. Sinds de introductie van het programma is er een gemiddeld aantal registraties en downloads van 5.000 per maand. Klik hier voor een gratis download van OneSpace Modeling PE.

Het programma zorgt voor een groeiende bekendheid van de CoCreate OneSpace Suite. Gebruikers ervaren direct de snelheid en flexibiliteit van een op Dynamic Modeling gebaseerde benadering van 3D product ontwikkeling. Enkele cijfers inzake OneSpace Modeling PE gebruikers zijn:
- 90% van de geregistreerde gebruikers zijn nieuw voor CoCreate
- 55% heeft ervaring met 3D CAD, 45% heeft ervaring met 2D CAD of geen ervaring met CAD
- 92% van de geregistreerden met 3D CAD ervaring komen van history-based CAD systemen
- 78% van de geregistreerden zijn beroepsmatige gebruikers

Elke maand ontdekken duizenden mensen het "Dynamische verschil" van CoCreate. De bekendheid van de 2 benaderingen van 3D productontwikkeling groeit met de dag. Dit komt doordat mensen de software downloaden die gebruikt wordt door marktleiders in de hightech-electronica en machinebouw.

"OneSpace Modeling PE zorgt voor een groeiende gebruikersgroep op alle niveaus in meer dan 100 landen" zegt William M. Gascoigne, CoCreate CEO. "Het zorgen voor bekendheid van CoCreate en de op Dynamic Modeling gebaseerde aanpak was het primaire doel van OneSpace Modeling PE. In dat opzicht heeft het programma een fenomenaal succes behaald."

Trefwoorden: Cad, Cocreate, Freeware 3d, Gratis 3d, Gratis 3d Cad, Gratis Cad, Me10, Onespace Designer, Onespace Modeling, Osd, Xandorra,