CoCreate breidt gratis 3D voor internationale gebruikers uit

CoCreate breidt gratis 3D voor internationale gebruikers uit van Xandorra

Door: Xandorra  12-03-2007
Trefwoorden: Cad, 3d, Modeling

CoCreate Software, Inc., vooraanstaand leverancier van 3de generatie PLM- en CAD softwaretoepassingen voor hightech elektronica en machinebouw, introduceerde 1 maart j.l. meertalige versies van CoCreate OneSpace Modeling Personal Edition (PE). Dit is 's werelds eerste gratis 3D CAD-software op basis van Dynamic Modeling.
CoCreate heeft de Engelse release vertaald in het Duits, Italiaans en Japans, vanwege de enorme vraag naar de download vanuit meer dan 100 landen over de hele wereld.
Gebruikers die de software vóór 30 juni 2007 downloaden en registreren, krijgen deze gratis.
Klik hier om uw exemplaar te downloaden!

Duizenden engineers, ontwerpers en studenten hebben besloten om kennis te maken met de unieke kracht van 3D-productontwikkeling op basis van Dynamic Modeling, de hoeksteen van de CoCreate OneSpace Suite.

Bijna alle gebruikers zijn overgestapt van concurrerende 2D- en 3D-platforms, en maken massaal kennis met de hoge productiviteit en het grote gebruiksgemak van een Dynamic Modeling-aanpak. Bovendien kunnen gebruikers bestaande ontwerpen importeren en wijzigen alsof het bestanden in het eigen formaat betrof. De CoCreate-omgeving geeft gebruikers namelijk volledige toegang tot de geometrie, zij worden niet gehinderd door de beperkingen die komen kijken bij een history-based aanpak.

‘Het ongelooflijk hoge aantal downloads van gebruikers buiten de Engelstalige landen geeft aan dat als geometrie voorop staat, 3D CAD voor iedereen beschikbaar is, ongeacht welke taal ze spreken,' zegt William M. Gascoigne, CEO van CoCreate. ‘Deze strategische investering om het programma wereldwijd aan te bieden ondersteunt de 60% van onze gebruikers die zich buiten de VS bevinden, en zal dat aantal bovendien nog aanzienlijk doen toenemen.'

CoCreate's programma heeft interesse gewekt in de hele industriële wereld. Een kwart van alle downloads betreft gebruikers van concurrerende 2D CAD-toepassingen, en het merendeel van de overige downloads betreft gebruikers van history-based 3D CAD-producten. Deze gebruikers worden volledig ondersteund met een complete set zelfstudies, snelstartprojecten, online help, gebruikersforums en live online chats.

Wie meer wil weten over het beheersen van 3D-productontwikkeling op basis van Dynamic Modeling, doet er goed aan om te kijken naar de on-demand webcast Achieving Lean Product Development — The CoCreate Dynamic Difference. Deze is te vinden op http://www.cocreate.com/rd/dd.

Ervaar vandaag nog het dynamische verschil van CoCreate en ontdek een nieuwe manier van werken met 3D-productontwikkeling!

Trefwoorden: 3d, Cad, Cad Software, Cocreate, Gratis 3d, Modeling, Onespace, Onespace Modeling, Osd, Xandorra,