CoCreate Design Competition 2008

Door: Xandorra  27-11-2007
Trefwoorden: Cad, Plm, Osd

CoCreate kondigde vandaag de 2008 Design Competition aan. Het thema van de ontwerpwedstrijd is dit jaar: Excellence in Design.
Laat je beste ontwerpen zien, gemaakt met CoCreate's productontwikkelomgeving en zie hoe je ontwerpen internationaal gewaardeerd worden en maak bovendien kans op verschillende prijzen.

Om deel te nemen, ga naar: www.cocreate.com/competition2008

Lever een screenshot, gerenderde image, 3D model, 2D tekening of animatie van je ontwerp in, in iedere van de 21 verschillende categorieën. Inzendingen moeten binnen zijn voor 28 maart 2008.

Begin april 2008 zullen bezoekers van de CoCreate website op hun favoriete ontwerp stemmen. De competitie kent dit jaar speciale categorieën voor studenten en voor gebruikers van CoCreate OneSpace Modeling Personal Edition. CoCreate maakt in de tweede week van mei de algeheel winnaar en de winnaars binnen de 21 categorieën bekend.

Winnaars kunnen een prijs kiezen uit een range producten die ontworpen zijn met CoCreate software. Prijzen zijn producten van o.a. HP, Canon, Panasonic, Festool en Liebherr. Bezoek onze website (www.xandorra.com) voor meer informatie.

Trefwoorden: Cad, Cocreate, Me10, Onespace Designer, Onespace Modeling, Ontwerpwedstrijd, Osd, Plm, Xandorra,