CoCreate introduceert gratis 3D: OneSpace Modeling Personal Edition

CoCreate introduceert gratis 3D: OneSpace Modeling Personal Edition van Xandorra

Door: Xandorra  08-02-2007
Trefwoorden: 3d Cad, 3d, Cocreate

CoCreate Software, Inc., vooraanstaand leverancier van CAD- en 3de generatie PLM-softwaretoepassingen voor hightech elektronica en machinebouw, introduceert vandaag CoCreate OneSpace Modeling Personal Edition (PE). Dit is 's werelds eerste gratis 3D CAD-software op basis van Dynamic Modeling.
OneSpace Modeling PE is een gratis te downloaden applicatie met alle kracht van CoCreate's bekende 3D CAD-systeem OneSpace Modeling. Dankzij deze versie kan elke engineer, ontwerper of student kennismaken met de unieke kracht van 3D-productontwikkeling op basis van Dynamic Modeling, de hoeksteen van de CoCreate Onespace Suite.

Klik hier om uw exemplaar te downloaden!

De voornaamste voordelen van deze release zijn:

  • Gemakkelijk importeren en volledig bewerken van standaard 2D- en 3D-bestandsformaten. U kunt kennis maken met de ongekende integratiemogelijkheden van het CoCreate-platform, waar geometrie altijd voorop staat.
  • Radicaal aanpassen van bestaande ontwerpen uit bijna elke bron om te kunnen voldoen aan nieuwe markteisen, terwijl de ontwikkeltijd met weken of zelfs maanden wordt verkort.
  • Gemakkelijker reageren op onverwachte of veranderende eisen: wijzigingen zijn frequenter en veel later in het ontwikkelproces door te voeren dankzij de historievrije aanpak.
  • Ontdek een 3D CAD-systeem dat gemakkelijker is te leren en te gebruiken, en het gebruiksgemak van 2D combineert met de voordelen en kracht van 3D. Overstappen van 2D naar 3D was nog nooit zo gemakkelijk.
  • 100% snellere productontwikkeling dankzij krachtige ontwerpteams, lean product development en het CoCreate-platform.

Er zijn twee soorten aanpak van 3D-productontwikkeling. OneSpace Modeling PE maakt Dynamic Modeling mogelijk voor engineers en ontwerpers over de hele wereld. Zo krijgen ze een vrije keus en hebben ze niet langer last van de overhead en complexiteit van history-based modeling.

"Klanten vertellen ons dat CoCreate ze bij 3D-productontwikkeling voorziet van enorme snelheid en flexibiliteit, en dat ze veel sneller kunnen inspelen op veranderingen. Deze eigenschappen volgen uit een aanpak die is gebaseerd op Dynamic Modeling," zegt William M. Gascoigne, CEO van CoCreate. "OneSpace Modeling PE maakt een eind aan de status quo in deze industrie, en laat 3D CAD-gebruikers zien dat er een tweedeling op komst is als het gaat om tools voor 3D-productontwikkeling."

Bedrijven en particulieren die meer willen, kunnen gemakkelijk doorgroeien naar het CoCreate-platform. Alle 2D-tekeningen en 3D-modellen die met OneSpace Modeling PE zijn gemaakt, kunnen worden ontgrendeld en overgezet naar de volledige productieomgeving van CoCreate. Gelicentieerde abonnementen (huren in plaats van kopen) en Cocreate's datamanagement applicatie Model Manager, wat standaard binnen 15 minuten en 6 keer klikken geïnstalleerd kan worden, zijn slechts enkele voorbeelden van het gemak waarmee u overschakelt naar het CoCreate-platform. Nog belangrijker, CoCreate's Dynamic Modeling is gebaseerd op integratie, wat betekent dat er geen overstapkosten zijn als u doorgaat met het CoCreate-platform.

Bezoek onze website www.xandorra.com voor meer informatie.

Trefwoorden: 3d, 3d Cad, Cocreate, Gratis 3d, Gratis Modeling, Onespace Modeling, Xandorra,