CoCreate’s Personal Edition een internationaal succes.

Door: Xandorra  03-07-2007
Trefwoorden: Cocreate, Xandorra, Gratis 3d

FORT COLLINS, Colo. and SINDELFINGEN, Germany – June 25, 2007 – CoCreate Software, vooraanstaand leverancier van 3de generatie PLM- en CAD softwaretoepassingen voor hightech elektronica en machinebouw, heeft vandaag de verlenging aangekondigd van de gratis 3D CAD applicatie OneSpace Modeling Personal Edition (PE).

OneSpace Modeling PE is een gratis te downloaden applicatie die u alle kracht van CoCreate’s 3D CAD software OneSpace Modeling biedt, voor samenstellingen tot 60 onderdelen. Tienduizenden gebruikers vanuit meer dan 100 landen hebben de gratis versie reeds gedownload en getest om zodoende gebruik te maken van CoCreate’s dynamische verschil. Bijna 90% van deze gebruikers is nieuw met de Dynamic Modeling aanpak van CoCreate.

CoCreate heeft de wereldwijde actie verlengd – zonder geplande einddatum – gebaseerd op het fenomenale succes en de continue groei van het aantal gebruikers.

Klik hier voor een gratis download van OneSpace Modeling PE.

“Ik heb OneSpace Modeling PE gebruikt om CoCreate’s software te evalueren omdat ik gefrustreerd was over de complexiteit van history-based 3D CAD systemen. Ik kon niet geloven hoe intuïtief CoCreate’s software was. In 25 minuten heb ik een spuitgiet product in zijn geheel ontworpen, inclusief enkele complexe features. Het enige wat ik nu kan zeggen is: Wow, het is zo eenvoudig” zegt Dan Corbosiero, Engineering Manager van DynoTune, een nieuwe klant van CoCreate.

Additioneel voordeel is dat bestaande 2D en 3D data uit andere CAD systemen eenvoudig gebruikt en gewijzigd kan worden in OneSpace Modeling. Neutrale formaten (vanuit industrie standaards als IGES, STEP, etc.) worden namelijk op dezelfde wijze behandeld als de native data. De history-free (dynamic modeling) benadering betekent dat er geen dataconversie met bijkomende kosten nodig is.

“Ik heb 3D modellen die origineel uit een ander history-based CAD systeem kwamen, geïmporteerd in OneSpace Modeling. Vandaar kon ik gewoon verder werken, het werkte geweldig,” vervolgt Corbosiero.

“OneSpace Modeling Personal Edition is een enorm succes. Dit programma zorgt voor interactie met tienduizenden mensen over de gehele wereld. In bijna alle gevallen gaat het om mensen die nieuw zijn met CoCreate en nieuw zijn met de op dynamic modeling gebaseerde aanpak van 3D product ontwikkeling. We zijn verheugd om dit erg succesvolle programma te blijven aanbieden,” aldus William M. Gascoigne, CoCreate CEO.

Trefwoorden: Cocreate, Gratis 3d, Gratis 3d Cad, Onespace Modeling, Xandorra,