CoCreate Software krijgt meerjarig contract van HP.

CoCreate Software krijgt meerjarig contract van HP. van Xandorra

Door: Xandorra  06-11-2007
Trefwoorden: Cad, Osd, Cocreate

CoCreate Software GmbH, een toonaangevend leverancier van 3e generatie PLM software voor hightech elektronica en machinebouw, maakte vandaag bekend dat Hewlett-Packard een 2- jarig contract heft getekend inzake de voortzetting van wereldwijde ondersteuning en gebruik van de nieuwste versies van CoCreate's veel geprezen 3D software voor productontwikkeling en lifecycle management. HP gebruikt de CoCreate OneSpace Suite ter ondersteuning van haar wereldwijde productontwikkeling en lifecycle management processen.

De Dynamic Modeling benadering van CoCreate's 3D CAD software zorgt voor snelheid, flexibiliteit en reactievermogen in 3D productontwikkeling. De Suite omvat CoCreate OneSpace Modeling, CoCreate OneSpace Model Manager en verschillende add-on modules die 3D productontwikkeling ondersteunen op gebieden als virtual prototyping, simulatie en andere specialistische toepassingen. CoCreate's 3e generatie benadering van PLM helpt ondernemingen om op de best mogelijke manier gebruik te maken van bestaande IT investeringen om zo een geïntegreerd en flexibel bedrijfsproces te creëren voor productplanning, productontwikkeling en de overdracht naar productie.

Ervaar nu zelf CoCreate's 'dynamische verschil'. CoCreate OneSpace Modeling Personal Edition is een gratis download, die gebruikers de power biedt van CoCreate's 3D CAD software voor samenstellingen tot 60 unieke onderdelen. Klik hier voor een gratis download van OneSpace Modeling PE..

Trefwoorden: Cad, Cocreate, Gratis Cad, Me10, Model Manager, Onespace, Onespace Modeling, Osd, Xandorra,