CoCreate wint 2006 prestigieuze award "Golden Mousetrap Award" van Design News

CoCreate wint 2006 prestigieuze award "Golden Mousetrap Award" van Design News van Xandorra

Door: Xandorra  19-07-2006
Trefwoorden: 3d Cad, Plm, Cocreate

FORT COLLINS, Colorado (VS) en SINDELFINGEN, Duitsland - 20 maart 2006 - CoCreate Software, Inc., vooraanstaand leverancier van 3de generatie PLM-software, en Design News, een bekend technisch tijdschrift met ruim 170.000 lezers, kondigden vandaag aan dat CoCreate de winnaar is geworden van de 2006 Golden Mousetrap Award voor het beste CAD/PLM-softwareproduct.

Voor de 2006 Golden Mousetrap Award selecteerde Design News vijf finalisten uit de bekendste CAD/PLM-leveranciers in de technische sector. Alle vijf hebben recentelijk een belangrijk product op de markt gebracht. De uiteindelijke keuze uit deze vijf werd gemaakt door de lezers van Design News. Zij riepen de productsuite OneSpace 2006 van CoCreate uit tot het beste CAD/PLM-softwareproduct, waarmee CoCreate CATIA®, SolidWorks™, Autodesk Inventor® en Alibre™ versloeg.

"Het winnen van de Golden Mousetrap Award is een geweldige eer voor ons bedrijf", zegt William M. Gascoigne, CEO van CoCreate. "We zijn erg blij met de erkenning die wij krijgen van engineering-gebruikers en de technische sector. "CoCreate biedt een frisse aanpak wat betreft het beheer van de ontwerp- en productcyclus. Met de 2006-versie van onze productsuite OneSpace leveren we mogelijkheden die geen van onze concurrenten kan evenaren. We doorbreken hiermee de status quo binnen onze sector. Dit is fantastisch nieuws voor zowel onze werknemers als onze klanten", zegt Gascoigne.

Met de versie OneSpace 2006 benadrukt CoCreate de verschillen tussen historievrije Dynamic Modeling en een op historie gebaseerd ontwerp. Elke aanpak biedt unieke voordelen en voldoet aan verschillende eisen binnen de markt. "Het is voor onze lezers vandaag de dag zeer lonend om ontwerpers te zijn, die topkwaliteit gereedschappen bij hun werk gebruiken en de uitdagingen van het moderne productontwerp aangaan", zegt Karen Field, hoofdredactrice van Design News. "De 2006 Golden Mousetrap Awards brengt deze unieke sector voor het voetlicht. Felicitaties voor CoCreate met deze prijs."
De 2006-versie biedt niet alleen Dynamic Modeling, maar ook een praktische oplossing voor PLM. CoCreate richt zich op het PLM-proces en overbrugt de kloof tussen productplannings- en fabricagesystemen, zoals ERP, met een uitgebreide productontwikkelingssuite.

Traditionele PLM voegt doorgaans nog een IT-laag in een bedrijf toe, maar CoCreate vult juist de bestaande IT-investeringen aan dankzij een uitgebreid 3D-mastermodel, dat het bereik van ontwerpgegevens uitbreidt door het hele bedrijf. Bedrijven die PLM in het verleden afwezen, worden er door deze nieuwe manier van denken toe aangezet om het nu toch toe te passen, op een meer bereikbare en kosteneffectieve manier. CoCreate noemt deze aanpak "PLM that makes sense."

Over CoCreate
CoCreate ontwikkelt 3de generatie PLM-software voor bedrijven die beter willen werken dankzij Lean Product Development, snelle ontwerpcreatie en efficiënt hergebruik van kennis. CoCreate is ook 's werelds belangrijkste leverancier van Dynamic Modeling-technologie. Deze aanpak van 3D-productontwikkeling brengt ongeëvenaarde snelheid, flexibiliteit en reactievermogen in het ontwerpproces, en is het belangrijkste hulpmiddel voor Lean Product Development. CoCreate is vertegenwoordigd in meer dan 30 landen en te vinden op het web op www.cocreate.com.

Over Xandorra
Xandorra is een innovatieve onderneming die zich met CoCreate producten richt op de internationale en nationale werktuigbouwkundige PDM/CAD markt. Naast het leveren van CoCreate software houdt Xandorra zich ook bezig met het ontwikkelen van modules voor en add-ons op de CoCreate software. Voor de klanten weet Xandorra haar innovatiekracht te vertalen in succesvolle en creatieve oplossingen. Voor meer informatie zie: www.xandorra.com.

 

Trefwoorden: 3d Cad, Cocreate, Onespace, Onespace Designer Drafting, Onespace Designer Modeling, Plm, Xandorra,