Sterke klantengroei CoCreate

Sterke klantengroei CoCreate van Xandorra

Door: Xandorra  21-08-2007
Trefwoorden: Cad, 3d Cad, Modeling

CoCreate Software heeft bekendgemaakt dat het aantal nieuwe klanten in het eerste halfjaar van fiscaal jaar 2007 met dertig procent is gegroeid ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Onder de nieuwe klanten uit de hightech electronica en machinebouwsector zijn bedrijven als NEC LCD Technologies, Apic Yamada, Olma, Phizero, Sa.Res, Spa, Scamm, Zani Spa en andere middelgrote- en kleine ondernemingen in alle regio's.

De groei in Europa is vooral buitengewoon sterk door het aantal nieuwe klanten in complexe- en speciaalmachinebouw. Bedrijven uit deze sector profiteren optimaal van de voordelen van de dynamic modeling benadering van 3D productontwikkeling met OneSpace Modeling. De nieuwe klanten voegen zich bij de duizenden bedrijven in de hightech electronica en machinebouw sector die reeds gebruik maken van CoCreate's software. Dynamic modeling maakt het voor deze klanten mogelijk om razendsnel nieuwe ontwerpen te maken, of bestaande ontwerpen te wijzigen.

Successen in de elektronica en machinebouw zorgden er ook voor dat verschillende nieuwe partners voor CoCreate kozen, waaronder 3 Arti, Design & Solution, Deniz, BS Banking en TECHNO solutions.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de unieke dynamic modeling benadering van CoCreate software!

Trefwoorden: 3d Cad, Cad, Cocreate, Gratis 3d, Gratis Cad, Groei Cocreate, Me10, Modeling, Onespace Modeling, Osd, Xandorra,