Succesvolle workshops OneSpace 14.5

Succesvolle workshops OneSpace 14.5 van Xandorra

Door: Xandorra  29-11-2006
Trefwoorden: Cad, 3d Cad, Cocreate

Xandorra heeft wederom een aantal workshops over de CoCreate software georganiseerd. Deze workshops, die op 14 en 15 november j.l. georganiseerd werden, zijn uiterst succesvol verlopen. Dat het thema "OneSpace 14.5" aansloeg bij de CoCreate gebruikers bleek wel uit het grote aantal deelnemers. Zo waren er in totaal meer dan 50 enthousiaste aanwezigen!


De onderwerpen die dit keer werden behandeld, waren achtereenvolgens OneSpace Designer Modeling, Model Manager 14.5 en een Sneak Preview van OneSpace Designer Modeling 2007. Voor gebruikers zonder Model Manager ervaring of kennis was dit tevens de ideale gelegenheid eens kennis te maken met CoCreate's unieke PDM software. Zij kregen een korte uitleg over de principes van Model Manager en meer inzicht in de beste manier om Model Manager in te voeren in de dagelijkse praktijk.

Meer weten?
Heeft u deze workshops niet bijgewoond, maar wilt u toch meer informatie over de nieuwste CoCreate software? Dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Tevens kunt u bij Xandorra terecht voor een update training van deze nieuwe software. U kunt hiervoor contact opnemen met Mark Haverkort (tel. 0317 - 419164).

Trefwoorden: 3d Cad, Cad, Cocreate, Me10, Onespace Designer Modeling, Workshop Onespace 14.5,