Xandorra CoCreate bijeenkomst 2009 druk bezocht.

Xandorra CoCreate bijeenkomst 2009 druk bezocht. van Xandorra

Door: Xandorra  09-06-2009
Trefwoorden: Cad, 3d, Modeling

Xandorra organiseerde op 3 juni jl. een feestelijke en inspirerende CoCreate bijeenkomst. Xandorra bestaat vijf jaar en dat mocht dan ook gevierd worden. In een unieke, wetenschappelijke ambiance, het Forum gebouw van Wageningen Universiteit en Research centrum lieten meer dan vijftig relaties zich informeren over de laatste stand van zaken rondom PTC's CoCreate productfamilie.

Zo was er aandacht voor IsoDraw, de applicatie om technische illustraties te maken vanuit 3D CAD modellen en was er een demonstratie van de Xandorra Productivity Tools. Deze software modules zorgen ervoor dat er nog productiever en efficiënter met de CoCreate software gewerkt kan worden. Océ Technologies, Nederlands grootste CoCreate software gebruiker, nam de aanwezigen mee in een reis door de tijd van het verleden naar de toekomst op het gebied van Mechanical CAD bij Océ. De laatste presentatie werd verzorgd door Stefan Marks (Channel Business Development Manager) en Arnold Muller (Product Manager CoCreate software) van PTC. Zij gaven een overzicht van de roadmap van CoCreate software.

Ter afsluiting van deze dag was er een opzienbarende rondleiding achter de schermen van het wereldberoemde Restaurant van de Toekomst. Daarna werd nog lange tijd nagepraat tijdens een heerlijk buffet.

"We zijn er enorm trots op dat onze CoCreate bijeenkomst door zoveel mensen is bezocht. Deze dag was niet alleen bedoeld om de nieuwste mogelijkheden van CoCreate software te tonen, maar ook ter gelegenheid van het 5-jarige bestaan van Xandorra," zegt John van Doorn, directeur van Xandorra B.V. We hebben als innovatief bedrijf de ambitie om onze relaties continu en effectief op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen en kennis uit de praktijlk met hen te delen. Daar zijn we volgens mij op deze dag uitstekend in geslaagd."

Voor meer informatie zie: www.xandorra.com en www.ptc.nl.


Trefwoorden: 2d, 3d, Cad, Cocreate, Drafting, Gratis Cad, Me10, Modeling, Onespace, Osd, Proengineer, Ptc, Windchill, Xandorra,