Xandorra deelt succes tijdens Europees Partner Forum.

Xandorra deelt succes tijdens Europees Partner Forum. van Xandorra

Door: Xandorra  19-05-2008
Trefwoorden: Cad, 3d Cad, Me10

Onlangs werd door CoCreate het Europese Partner Forum 2008 georganiseerd. Dit forum, dat gehouden werd in Stuttgart, is een jaarlijkse bijeenkomst voor alle Europese CoCreate partners. Tijdens deze bijeenkomst heeft Xandorra een presentatie gegeven over haar succesvolle aanpak en werkwijze. In de presentatie werd door Mark Haverkort ingegaan op de wijze waarop Xandorra gebruik maakt van CoCreate acties en hoe Xandorra CoCreate producten en eigen ontwikkelde modules inzet op de mechanische CAD markt. Met name de nieuwste Xandorra module, Active Attributes, werd onder groot enthousiasme door de Europese partners ontvangen.

Met behulp van de Active Attributes module kan men eenvoudig tijdens het modelleren attribuutinformatie koppelen aan 3D (CoCreate Modeling). Deze informatie wordt vervolgens automatisch naar PDM (CoCreate Model Manager) doorgevoerd. U kunt hierbij denken aan materiaalgegevens, afmetingen, of eigen gedefinieerde attributen.

Een aantal andere zaken die verder behandeld werden, hadden onder meer betrekking op de integratie van CoCreate in de PTC productfamilie en de roadmap van CoCreate 2008. Ook werd de functionaliteit van de nieuwe 2008 releases besproken, dit werd toegelicht met een demonstratie van de nieuwste software.

Trefwoorden: 3d Cad, Cad, Gratis 3d Cad, Me10, Onespace, Onespace Modeling, Xandorra,