Xandorra introduceert Drawing Assistant.

Door: Xandorra  31-03-2011
Trefwoorden: 3d Cad, 3d, Cad Software

 Xandorra introduceert een nieuwe module voor Creo Elements/Direct Model Manager: Drawing Assistant. Deze module zorgt ervoor dat een gebruiker in één oogopslag kan zien of alle tekeningen behorende bij een samenstelling gecreëerd en up-to-date zijn. Veel van de klanten die Creo Elements/Direct Modeling gebruiken, willen op eenvoudige wijze het overzicht over de 2D tekeningen te bewaren.

- Hoe weet de engineer of hij alle benodigde 2D tekeningen gemaakt heeft?
- Hoe weet de engineer of alle 2D tekeningen up-to-date zijn?

De engineer wil niet geconfronteerd worden met producten die niet goed zijn, omdat hij de verkeerde tekeningen in productie heeft gegeven. Als antwoord daarop heeft Xandorra Drawing Assistant ontwikkeld. Drawing Assistant is een aanvullende module voor Creo Elements/Direct Model Manager waarmee de status van 2D tekeningen in een lijst weergeven kan worden. Het updaten van tekeningen is via deze module mogelijk middels een enkele muisklik. Net als het creëren van tekeningen die nog ontbreken bij een 3D model. De functionaliteit van de software is volledig beschikbaar binnen Model Manager en daardoor erg eenvoudig om te gebruiken.

John van Doorn, directeur van Xandorra: “Deze module is een echte aanvulling voor klanten die grote hoeveelheden tekeningen maken. Het overzicht over de aanwezige tekeningen wordt verbeterd en het aanmaken en updaten van tekeningen wordt aanzienlijk versneld. Dit zijn voor ons de belangrijkste factoren om de module te ontwikkelen. Gezien de positieve reacties die we nu al hebben ontvangen van onze klanten, is deze ontwikkeling een schot in de roos.”

Meer informatier? Kijk dan op onze website http://www.xandorra.com

Trefwoorden: 2d, 2d Cad, 3d, 3d Cad, Cad Software, Cocreate, Creo, Datamanagement, Model Manager, Onespace Modeling, Osd, Xandorra,