Xandorra ontvangt CoCreate Certified Partner certificering

Xandorra ontvangt CoCreate Certified Partner certificering van Xandorra

Door: Xandorra  23-10-2007
Trefwoorden: Cad, 3d Cad, Osd

Xandorra onderscheidt zich door het behalen van de “CoCreate Certified Partner” en “Value Added Support Partner” certificering.

23 Oktober 2007  Met ingang van oktober 2007 heeft CoCreate een nieuwe vorm van certificering ingevoerd. Om CoCreate partner te zijn, dienen leveranciers nu te voldoen aan technische en commerciële voorwaarden. Xandorra is als Nederlandse CoCreate leverancier gecertificeerd op zowel technisch als commercieel gebied als “CoCreate Certified Partner” en “Value Added Support Partner”.

Uit handen van Christian Hinz, European Channel Business Manager van CoCreate, ontving John van Doorn deze exclusieve certificering. "We zijn blij met Xandorra als CoCreate partner. Xandorra medewerkers hebben de trainingen, zowel technisch als commercieel, met goed gevolg doorlopen", aldus Christian Hinz.

Xandorra ziet in deze certificering een erkenning van de oplossingsgerichtheid, de kwaliteit en de manier waarop ze ondersteuning biedt aan haar klanten om het maximale rendement uit de organisatie en haar medewerkers te halen. "Wij zijn uitermate trots op het behalen van de CoCreate Certified Partner certificering. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze expertise en goede relatie met CoCreate te tonen aan onze klanten," zegt John van Doorn, directeur van Xandorra B.V.. "De voordelen die voortvloeien uit onze Certified Partner status stellen ons in staat om met onze dienstverlening en services onze klanten nog beter van dienst te zijn."

Trefwoorden: 3d Cad, Cad, Certified Partner, Cocreate, Gratis 3d, Me10, Onespace Cad, Onespace Drafting, Onespace Modeling, Osd, Osd Cad, Xandorra,