Restaurant De Korenmolen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kanaalweg 3 , 6961 LW Eerbeek, Gelderland
Brummen, Ijsselvalei

E-mail

Over Restaurant De Korenmolen

Uitgebreid restaurant in Eerbeek
In het prachtige Eerbeek, midden in de natuur tussen het Veluwe Massief en de IJsselvallei ligt ons Restaurant Grand Café De Korenmolen. Al jaren een rustiek trefpunt voor ontspanning en culinair genot. De Korenmolen is de uitgesproken gelegenheid voor die ene ontmoeting of die speciale feestelijkheid. En daarnaast ook nog eens een prima startpunt voor een ontdekkingstocht door de omgeving. Op onze website vindt u alle informatie, over het restaurant, ons Grand Café, onze zaal en over onze prachtige oliemolen. Deze molen is bijvoorbeeld uitstekend te gebruiken als uitstapje voor uw familie- of bedrijfsuitje. Of wat dacht u van de molen als unieke trouwlocatie? Samen met ons specialisme op het gebied van catering, staat ons etablissement garant voor een uitstekend dagje uit en/of een fantastische fuif.

De prachtige omgeving van ons restaurant

Ons restaurant in Eerbeek is gelegen aan de rand van het Veluws massief. Zoals bekend leent de Veluwe zich bij uitstek voor ontspanning en avontuur. Eerbeek vormt de grootste kern van de Nederlandse gemeente Brummen in de provincie Gelderland. De naam Eerbeek wordt al in 1046 genoemd, al was het toen nog als Erbeke. Meer over de geschiedenis >

Eerbeek heeft vooral bekendheid gekregen door de papierindustrie. Zo werden er in de 17e eeuw verschillende papiermolens gebouwd. In 1650 introduceerde Vicent Schoonheim het ambacht van papierschepper. Meer hierover >

In de maanden mei tot en met oktober is er regelmatig de gelegenheid een ritje met de stoomtrein maken. Het prachtige stoomtreintraject wordt compleet met de NS-boemeltrein van Zutphen naar Apeldoor

De oliemolen
Bij Restaurant De Korenmolen vindt u ook de Eerbeekse oliemolen. Hier werd vroeger olie geslagen uit beukennootjes maar toen er ontdekt werd dat er bij dit proces een giftige stof vrij komt, werd dit natuurlijk verboden. Tegenwoordig wordt er zodoende alleen nog olie geslagen uit lijnzaad.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Restaurant De Korenmolen in Kanaalweg 3, Eerbeek Gelderland 6961 LW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Eerbeek Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eerbeek Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eerbeek Gelderland, 6961 LW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826921]