Grand Plaza

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Haaksbergseweg 27 , 7151 AR Eibergen, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Grand Plaza

Ons All Inclusive Restaurant bevindt zich in Eibergen en bestaat sinds 2007. Al geruime tijd zorgt Grand Plaza voor de heerlijkste Aziatische en Nederlandse gerechten. All Inclusive restaurant Grand Plaza is anders dan andere restaurants.
Vaste prijs
U betaalt bij Grand Plaza niet voor hetgeen u eet, maar een vaste prijs voor 2 uur onbeperkt genieten van de heerlijkste gerechten en drankjes.

Enorme keuze
U heeft de keuze uit 75 verschillende Nederlandse en Aziatische gerechten, waaronder koude en warme voorgerechten, vlees- en visgerechten en desserts. Aan de grillplaat kunt u een keuze maken uit vlees- en/of visgerechten die voor uw ogen naar uw smaak bereid worden met dagverse ingrediënten.

Live Cooking
Bij de grillplaat is er de mogelijkheid om voor uw neus de heerlijke gerechten met verse kwaliteitsproducten ter plekke voor u te bereiden. U kunt hierbij aangeven hoe u het gerecht wilt hebben. Medium of doorbakken? Alles is mogelijk, onze koks maken uw gerecht mals en vers klaar!

Goed bereikbaar
Grand Plaza is gemakkelijk te bereiken met eigen vervoer en per bus. Er is een bushalte op 50 meter loopafstand.

Gratis en voldoende parkeergelegenheid
U parkeert uw auto gratis op het terrein van Grand Plaza. We hebben daarnaast ook speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden. Deze zijn iets ruimer en dichtbij de entree.

Groepen:
Voor groepen vanaf 25 personen bieden wij de mogelijkheid om een aparte zaal te reserveren. Informeer hiervoor naar de voorwaarden. Ook kunt u bij ons terecht voor trouwpartijen, recepties, feestavond en vergaderingen!

Openingstijden

Ma, Wo - Zo
-
Di
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Grand-Plaza/144313968968563

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Eibergen Gelderland

Is Grand Plaza in Haaksbergseweg 27, Eibergen Gelderland 7151 AR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Eibergen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eibergen Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eibergen Gelderland, 7151 AR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822442]