Pedagogisch Adviesbureau De Opstap

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: J.W. Hagemanstraat 48 , 7151 AH Eibergen, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Pedagogisch Adviesbureau De Opstap

Pedagogisch Adviesbureau De Opstap is er voor iedereen die een vraag heeft over de opvoeding of ontwikkeling van kinderen en jongeren. Wij zijn er voor kinderen, jongeren en hun ouders. Maar ook opa's en oma's, leerkrachten, pedagogisch medewerkers, jongerenwerkers of leiders van een (sport)club kunnen met hun vragen bij ons terecht.

Voor ieder mens is het belangrijk gehoord en gezien te worden. Kinderen en jongeren laten meestal door hun gedrag zien dat ze niet lekker in hun vel zitten. Het ene gedrag is meer wenselijk dan het andere. In een maatschappij waarin gedrag de maatstaf is en waar je beoordeeld en afgerekend wordt op je gedrag, loop je als kind of jongere de kans een bepaald stigma te krijgen dat je geen recht doet. De kans dat een negatief zelfbeeld ontwikkelt wordt, is dan groot.

Zodoende proberen wij altijd te kijken naar de vraag achter het gedrag: wat maakt nu dat dit kind of deze jongere zo doet? Eerst vragen stellen en onderzoeken, dan pas het gedrag beoordelen. Dit wil niet zeggen dat alle gedrag maar getolereerd moet worden, integendeel. Ons doel is juist dat kinderen en jongeren op een meer wenselijke en constructieve manier leren aangeven wat voor hen lastig of vervelend is. Dit is voor de omgeving duidelijker en aangenamer en maakt het kind of jongere juist sterker.

Zit het kind of jongere lekker in zijn vel en is zijn zelfbeeld positief, dan functioneert hij op alle gebieden beter!

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Education

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pedagogisch Adviesbureau De Opstap in J.W. Hagemanstraat 48, Eibergen Gelderland 7151 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Education diensten in Eibergen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eibergen Education per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eibergen Gelderland, 7151 AH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818354]