Boer BV De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oostendorperstraatweg 1 , 8081 RH Elburg, Gelderland

E-mail

Over Boer BV De

Makelaarskantoor de Boer Elburg

Uw actieve makelaar!

Welkom bij Makelaars- en Hypotheekkantoor De Boer BV.

Al decennia lang is De Boer op de Noordwest-Veluwe een gekende naam, als het gaat om makelaardij, assurantiën, hypotheken en administraties. En sinds enkele jaren een begrip in Lelystad. Niet alleen vanwege onze makelaarsdiensten, maar ook door de activiteiten op het gebied van financiële planning. Deze nog vrij nieuwe vorm van dienstverlening biedt immers een pasklaar antwoord op de behoefte aan samenhang en overzicht in alle financiële vraagstukken. Deze ontwikkeling is tekenend voor De Boer: met de tijd mee gaan en optimale service bieden.

In 1946 werd ons bedrijf opgericht door Derk de Boer senior. Aanvankelijk richtte hij zich op het verzorgen van administraties, al snel gevolgd door verzekeringen. Sinds 1984 behoren ook makelaardij en hypotheekadvies tot de activiteiten en nu dus ook financiële planning. Al deze diensten worden u aangeboden vanuit een netwerk van vier kantoren in Elburg, Doornspijk, Nunspeet en Lelystad.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/makelaardeboer

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Boer BV De in Oostendorperstraatweg 1, Elburg Gelderland 8081 RH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Elburg Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Elburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Elburg Gelderland, 8081 RH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820853]