Haarmode Klazien

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Klaverplein 14 , 8081 DN Elburg, Gelderland

E-mail

Over Haarmode Klazien

HAARMODE KLAZIEN is sinds 1998 gevestigd aan het Klaverplein in Elburg.

Creativiteit, ontwikkeling en vakkennis vormen een belangrijke basis voor de haarstylisten bij HAARMODE KLAZIEN. Service en kwaliteit zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Om aan die kwaliteit te kunnen voldoen worden er intern en extern regelmatig trainingen gevolgd.

Ons doel is niet alleen 'een mooi kapsel voor de klant'. Wij kijken naar jou. Naar de vorm van je gezicht en de structuur van je haar. Naar de kleur van je ogen en of je veel of weinig tijd hebt 's morgens. Naar je huid en je make-up, als je dat wilt. Maar bovenal kijken we naar wie je bent. Zodat je de uitstraling krijgt die bij je past. Wij zijn pas blij als jij vindt dat wij daarin geslaagd zijn. Niet alleen 'voor de spiegel in de salon', maar ook de dagen en weken en zelfs maanden erna. Ons belangrijkste streven is een tevreden klant die vol zelfvertrouwen onze salon verlaat. Naast een mooi kapsel kunnen wij je natuurlijk ook een fantastische make-up geven. Voor een speciale gelegenheid of zomaar omdat je er goed uit wilt zien.

Daarnaast houden wij op geregelde tijden workshops en hebben we diverse bruidsarrangementen dus houd onze website goed in de gaten.

Thuisbehandeling: Bent u, bijvoorbeeld door ziekte, niet in staat onze salon te komen, geef ons een belletje, want wij zijn ook eventueel in staat om bij u thuis te komen. Voor feestelijke gelegenheden, bruidskapsels en dergelijks komen wij ook graag bij u aan huis.

Het team van HAARMODE KLAZIEN heet u van harte welkom in onze vestiging aan het Klaverplein in Elburg.

Voor een afspraak kunt u altijd langskomen. Ook kunt u even naar ons bellen of gebruik maken van ons online-afsprakenboek, dan weet u zeker of wij tijd voor u hebben.

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di - Do, Zo
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Haarmode Klazien in Klaverplein 14, Elburg Gelderland 8081 DN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Elburg Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Elburg Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Elburg Gelderland, 8081 DN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3679306]