BTW verlaging op arbeid, nu 6%!!!!

Door: Klussenier Bennie Prophitius  04-03-2013
Trefwoorden: Renovatie, Gratis Offerte, Isolatie

Elburg De Klussenier Bennie Prophitius is positief over het besluit van minister Blok om btw op arbeidsuren van 21% naar 6% te verlagen. Klanten die hun verbouwing, renovatie en onderhoud bij Bennie onderbrengen, profiteren van de nieuwe belastingmaatregel die een aanzienlijke besparing kan opleveren op de totale aanneemsom.

Bennie ziet volop kansen voor de consument, Bennie: ‘Deze regeling betekent een extra stimulans voor de klanten om mij hun opdracht toe te vertrouwen. De crisis in de bouw heeft met name de nieuwbouw getroffen, mijn collega-Klusseniers en ik daarentegen zitten veel meer in het segment van installeren van badkamers, keukens, dakkapellen en andere bouwkundige renovatie en herstel- werkzaamheden. Na de winter hebben wij bij De Klussenier een forse toename gezien van bouwactiviteiten die gericht zijn op het verbeteren van het wooncomfort in bestaande huizen. Verhuizen doen consumenten eigenlijk niet meer en besluiten daarom hun huis te verbouwen en te herstellen. Nu de btw op arbeid ook op onze werkzaamheden met maar liefst 15% daalt, komt de realisering van de woonwensen voor de consument een forse stap dichterbij’.

Het is echter niet alleen de prijs die doorslaggevend is of een verbouwing wel of niet door gaat, Bennie hierover: ‘De klant wil garanties dat zijn zuur verdiende geld optimaal wordt besteed en zijn woonwens bouwkundig gerealiseerd wordt. Hij eist terecht kwaliteit en garanties. Daarvoor kiest hij de zekerheid van het merk De Klussenier. Hij wil zijn opdracht uitbesteden aan één regisseur die alles voor hem regelt. Eén die een verbouwing van A tot Z regelt en daarvoor de verantwoordelijkheid neemt. Dan is hij bij mij aan het goede adres. Desgewenst kan ik arrangeren dat de klant professionele toonzalen bezoekt om ideeën op te doen. Hij profiteert dan tevens van de inkoopvuist die mijn collega’s en ik gezamenlijk maken.’

Volgens De Klussenier Bennie Prophitius is het zaak dat gezinnen die verbouwplannen hebben, alert op de actieperiode zijn. De regeling duurt één jaar en de verwachting is dat na die datum het oude belastingtarief weer gaat gelden en de btw op arbeid ouderwets naar 21% teruggebracht zal worden. Dan wordt dezelfde klus zo maar weer duizenden euro’s duurder. Het kan daarom interessant zijn De Klussenier voor een vrijblijvende offerte uit te nodigen om te kijken waar de mogelijkheden liggen.

Neem contact op met Bennie voor een vrijblijvende offerte. De Klussenier Bennie Prophitius werkt vanuit zijn huis aan de Schipluidenstraat 10 te Elburg. Hij is bereikbaar op telefoonnummer: 0525 - 84 22 26 of mobiel: 06 - 27 04 27 01. En via [email protected] of kijk eens op www.klussenier.nl.

Trefwoorden: Allround, Epdm, Geen Voorrijkosten, Gratis Offerte, Houten vloer leggen, Houtrot, Isolatie, Keuken, Klussenier, koud dakdekken, Kozijnen, Kunststof Kozijnen, Renovatie, Specialist, Tegelen, Timmeren, Vakman, Veelzijdig, Velux Dakramen, Veranda, Verbouwen, Vertrouwd

Ander nieuws en updates van Klussenier Bennie Prophitius

01-01-2013

Gecertificeerd Sigma Houtrenovatie Specialist

Nu gecertificeerd Houtrenovatie Specialist. Lees verder voor meer informatie.


21-04-2012

Gecertificeerd in EPDM koude dakbedekking

De KLussenier, nu ook gecertificeerd in koud dakdekken (EPDM). Vraag naar de mogelijkheden.


11-03-2012

Gecertificeerd Isover Isolatie Specialist en gecertificeerd voor Velux

Klussenier Bennie Prophitius gecertificeerd voor Velux. Ook een gecertificeerd Isover Isolatie Specialist.


29-01-2012

Ik start per 1 februari 2012

Bel mij voor uw woonwens en ik ga deze uitvoeren!