Houtrenovatie Specialist

Door: Klussenier Bennie Prophitius  01-01-2013
Trefwoorden: Renovatie, Gratis Offerte, Kozijnen

Voordat De Klussenier Bennie Prophitius zich aansloot bij de franchiseorganisatie De Klussenier werd er al vaak een beroep gedaan op Bennie vanwege zijn brede ervaring in de bouw. Regelmatig werd hij ingezet door familie en vrienden om te klussen. Nu weten ook veel particulieren en bedrijven in Elburg en omgeving hem te vinden voor de meest uiteenlopende klussen: het installeren van een nieuwe badkamer of keuken, realiseren van een aanbouw, aftimmerwerk, het plaatsen van een dakraam en meer. Naast zijn brede ervaring in de bouw en verbouw, volgt Bennie diverse vaktrainingen waardoor hij op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwbranche. Zo heeft hij al diverse certificeringen op zijn naam staan. Sinds kort mag Bennie een nieuw specialisme op zijn lijstje zetten. Hij is SIGMA gecertificeerd Houtrenovatie Specialist.

Voor het herstellen van gebreken als klemmende ramen en deuren (die slepen over kozijnen), houtrot door lekkage, inbraak- en stormschade wordt vaak een bedrijf ingeschakeld. Het laten verhelpen van houtrot door een bedrijf kan veel tijd en geld kosten. Dankzij de Flexidur training kan Bennie snel en professioneel dergelijke herstelwerkzaamheden uitvoeren. Bennie: ‘Via de franchiseorganisatie De Klussenier krijg ik de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse vaktrainingen. Zo ben ik onder andere door VELUX gecertificeerd installateur voor levering en montage van dakramen en door Isover gecertificeerd voor levering en toepassing van de Isover isolatieproducten. Na het deelnemen aan de 3-daagse SIGMA Flexidur cursus ben ik door SIGMA gecertificeerd Houtrenovatie Specialist. Dit wil zeggen dat ik bekwaam ben in het herstellen van aangetast hout, het afdichten van verbindingen en scheuren en kleine reparaties met het SIGMA Flexidur reparatiesysteem.’

‘Flexidur is het nieuwe reparatiesysteem voor houtrot wat ontwikkeld is door SIGMA.Omdat het moeilijk is om houtrot voorgoed te verhelpen en het gebruik van verkeerde materialen voor nog meer problemen kan zorgen, is het belangrijk om te werken met een professioneel product. Tijdens de Flexidur training heb ik vooral geleerd om de verschillende Flexidur producten goed toe te passen voor effectief en duurzaam houtherstel in alle jaargetijden. Bij de juiste toepassing van het Flexidur reparatiesysteem is een garantie van maar liefst 10 jaar mogelijk.’ aldus Bennie.

Bennie: ‘Mijn werkwijze is transparant. Voor alle klussen wordt vooraf een duidelijke, vrijblijvende offerte uitgebracht en ik bereken geen voorrijkosten. Alle klanten krijgen 12 maanden garantie op het door mij uitgevoerde werk. Als Klussenier ben ik lid van de brancheorganisatie VLOK die over een onafhankelijke geschillencommissie beschikt. Ziet u het maar als een extra garantie. De Klussenier telt meer dan 200 zelfstandige vakmensen en is daarmee onbetwist marktleider in Nederland en heeft een naam hoog te houden.’

Kortom reden genoeg om deze vakman in te schakelen! Neem contact op met Bennie voor een vrijblijvende offerte. De Klussenier Bennie Prophitius werkt vanuit zijn huis aan de Schipluidenstraat 10 te Elburg. Hij is bereikbaar op telefoonnummer: 0525 - 84 22 26 of mobiel: 06 - 27 04 27 01. En via [email protected] of kijk eens op www.klussenier.nl.

Trefwoorden: Allround, Gratis Offerte, Houtrot, Kozijnen, Renovatie, Specialist

Andere producten en diensten van Klussenier Bennie Prophitius

Verbouwing badkamer van Klussenier Bennie Prophitius thumbnail
04-03-2013

Verbouwing badkamer

Een verbouwde badkamer


31-05-2012

Velux dakramen en bekleding

Voor al uw dakramen en raambekleding, belt u met uw Klussenier Bennie Prophitius. Bel 06 - 270 42 701


21-04-2012

EPDM Koud dakdekken

EPDM koude dakbedekking, bestaat uit 1 deel, dus geen naden. Milieuvriendelijk, grote levensduur van meer dan 50 jaar.


08-03-2012

Gecertificeerd Isover Isolatie Specialist

Nu gebruik maken van de 6% btw regeling vanuit de overheid op het isoleren van uw woning.


Klussenier B. Prophitius van Klussenier Bennie Prophitius thumbnail
29-01-2012

Klussenier B. Prophitius

Als allround vakman pak ik alles aan. Uw wens voer ik uit.


Maatwerk (radiatorbekleding) van Klussenier Bennie Prophitius thumbnail
29-01-2012

Maatwerk (radiatorbekleding)

Ik ga met u in gesprek over uw wensen en ik voer ze uit.


Ik bied u mijn diensten aan als allround vakman, de Klussenier van Klussenier Bennie Prophitius thumbnail
29-01-2012

Ik bied u mijn diensten aan als allround vakman, de Klussenier

Ik voer alle voorkomende werkzaamheden uit, u heeft dus 1 contactpersoon.