cursus Metamorfose massage

cursus Metamorfose massage van Ananda Yoga Centrum

Door: Ananda Yoga Centrum  11-04-2011
Trefwoorden: Massage, Ontspanning, Yoga

Metamorfose massage: "Worden wie je in wezen bent!"

In onze korte cursus metamorfose massage leer je een zachte en eenvoudige manier van masseren van reflexzones aan voeten, handen en hoofd. Hierdoor wordt de levensenergie intens aan het stromen gebracht en zal er een groter gevoel van heelheid ontstaan.

Onze cursus metamorfose bestaat uit 4 lesochtenden. Iedere les reikt docente Dorien van den Berg, die vaardigheden en achtergronden aan die nodig zijn om metamorfose massage goed toe te passen. Ook gaat zij in op vragen, en zal zij feedback geven op ervaringen opgedaan in oefensituaties. Elke ochtend wordt een gedeelte van de massage behandeld, voorgedaan en in de praktijk geoefend. Zo bouwen we in deze cursus de massage steeds verder op.

Bij het masseren werken we in tweetallen, waarbij je zelf masseert en vervolgens ook gemasseerd wordt. Op deze manier raak je vertrouwd met de diepe werking van de metamorfose massage. Plezierig is dat je al vanaf de eerste les de massage kunt gaan toepassen. De theorie en praktijk van het masseren worden ondersteund door een heldere en praktische cursussyllabus. Na afloop van de cursus metamorfose massage ontvang je een certificaat.

Het is opmerkelijk wat deze massage, die uit zacht vloeiende bewegingen bestaat, te weeg kan brengen. Enkele bijzondere voorbeelden waartoe dit bij vorige cursisten heeft geleid:
"Een behandeling met metamorfose massage geeft me kracht en meer energie".
"De massage bracht me harmonie en acceptatie".
"Mijn drukke zoontje ontspande enorm door de behandelingen".
"Ik kwam door de behandelingen in contact met mijn bron van creativiteit, heel mooi om te ervaren".
"Mijn hart-centrum ging helemaal open, waardoor ik een intense Liefde ervoer".

Voor meer info verwijzen we je graag naar onze website.

Trefwoorden: Massage, Meditatie, Metamorfose Massage, Ontspanning, Spiritualiteit, Spirituele Groei, Yoga