Yoga Opleiding

Yoga Opleiding van Ananda Yoga Centrum

Door: Ananda Yoga Centrum  11-04-2011
Trefwoorden: Ontspanning, Persoonlijke Ontwikkeling, Bewustwording

 

De Om Guru Yoga Opleiding is een driejarige parttime yogaopleiding,  waarin het leren kennen en onderwijzen van Yoga centraal staan.

Yoga is het prachtige pad dat je zal leiden naar verbinding met je innerlijke Lichtkracht.  Spirituele groei,  persoonlijke ontwikkeling en het op een inspirerende wijze yogales leren geven is wat wij je aanreiken in onze yoga docenten opleiding. Daarbij zul je in de loop van onze yogaopleiding het pad van Yoga met haar verschillende vormen gaan ervaren: hatha yoga met haar lichaamsoefeningen, raja yoga, de yoga van meditatie, bhakti yoga, de yoga van de liefde volle toewijding, jnana yoga, de yoga van inzicht en Kennis, karma yoga, de yoga van het onbaatzuchtig handelen, kundalini yoga, de yoga van de goddelijke energiestroom, en chakra-psychologie, inzicht krijgen in de werking van de verschillende niveaus van bewustzijn.


“Kennis is niet compleet totdat het vertaald is in ervaring”
, zegt een groot yogameester. Daarom worden yoga, meditatie en spirituele groei in onze opleiding op een praktische manier aangereikt.

Yoga is een liefdevolle weg, die je naar binnen leidt, waardoor je meer vrede, liefde, vreugde, dankbaarheid, kracht, wijsheid en (zelf)kennis zult gaan ervaren.


Meer info is verkrijgbaar op onze OPEN DAG op zondag 29 mei a.s. ; zie het programma van deze dag op onze website: www.anandayogacentrum.nl

Trefwoorden: Bewustwording, Chakra’s, Kinderyoga, Mantra, Ontspanning, Persoonlijke Ontwikkeling, Spiritualiteit, Spirituele Groei, Yoga & meditatie