Van Ouwendorp bouwbedrijf - bouwmarkt - bestratingen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stakenbergweg 56 A , 8075 RA Elspeet, Gelderland
Nunspeet, Veluwe

E-mail

Over Van Ouwendorp bouwbedrijf - bouwmarkt - bestratingen

Van Ouwendorp bouwbedrijf - bouwmarkt -bestratingen

Bouwbedrijf
Het bedrijf is gevestigd in Elspeet en opereert hoofdzakelijk op de Veluwe. De hoofdmoot wordt gevormd door nieuwbouw: luxe bungalows, twee-onder-één-kap woningen, en utiliteitsbouw. Echter ook tegen verbouw en renovatie wordt geen ‘nee’gezegd. Het bedrijf heeft een traditionele inslag en kenmerkt zich door korte lijnen, kwaliteit en gemotiveerd personeel. Diverse projecten zijn in eigen huis ontwikkeld.

Bouwmarkt
Naast het bouwbedrijf is er de bouwmarkt. De klantenkring bestaat uit klusbedrijven en doe-het-zelvers. Het assortiment bestaat uit kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken en leveranciers. Door onze bouwkundige kennis kunnen wij de doe-het-zelver adviseren hoe en welke materialen toe te passen. In onze uitgebreide machinale werkplaats zijn wij in staat diverse materialen voor de klant op maat te zagen, schaven en frezen.

Bestratingen
Een derde tak is Van Ouwendorp bestratingen. Deze tak is uitgegroeid tot een regionale leverancier aan hoveniers, bestratingsbedrijven en particulieren. In de ruim vijfhonderd vierkante meter grote showtuin worden de nieuwste trends op het gebied van tuininrichting getoond. De kwalitatief hoogwaardige collectie bestaat uit natuursteen, keramische terrastegels, gebakken straatsteen en betonproducten. In de showtuin wordt voor de klant ruimschoots de tijd genomen om invulling te geven aan hun ideeën.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Van Ouwendorp bouwbedrijf - bouwmarkt - bestratingen in Stakenbergweg 56 A, Elspeet Gelderland 8075 RA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Elspeet Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Elspeet Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Elspeet Gelderland, 8075 RA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819089]