Cornelissen Uitvaartonderneming

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Valburgseweg 90 , 6661 NR Elst gld, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Cornelissen Uitvaartonderneming

Uitvaartverzorging Cornelissen is al sinds 1919 een begrip in Elst en omgeving.
Al drie generaties lang, helpen wij nabestaanden afscheid te nemen op een wijze die bij hen past.
Uitvaartverzorging Cornelissen heeft aan de rand van Elst een sfeervol rouwcentrum, het biedt alle mogelijkheden om op een passende wijze afscheid te nemen. Een uniek gelegen plek, een oase van ruimte en rust, in een voormalige fruitschuur. De aangrenzende tuin biedt mogelijkheden die je niet vaak aantreft bij een rouwcentrum.

Het rouwcentrum.

Het rouwcentrum kent een sfeervolle inrichting met veel warme kleuren. Aan de muur hangen diverse kunstwerken, waarin subtiele religievormen verwerkt zijn. Datzelfde geldt voor de twee rouwkamers, die voorzien zijn van gotische ramen met glas -in -lood. Grenzend aan het rouwcentrum ligt een grote tuin, en kan desgewenst bij de uitvaart betrokken worden. Wat ideaal is als mensen even alleen willen zijn of als kinderen willen spelen.
Het rouwcentrum geeft het gevoel dat mensen hier mogen zijn.

De aula.

De aula heeft een ontvangstruimte met twee afzonderlijke kamers, de Lingekamer en de Tuinkamer, waar u afscheid kunt nemen van de overledene.
De ontvangstruimte biedt plaats voor maximaal 100 personen. Maar is zo ingericht dat het ook uitermate geschikt is voor kleine groepen. In deze zelfde ruimte kunnen ook afscheidsdiensten worden gehouden. We kunnen hiervoor 90 tot 100 zitplaatsen creëren. Er is een geluidsinstallatie aanwezig en er kunnen geluidsopnames van de dienst worden gemaakt. Desgewenst kunt u hier terugkomen voor een koffietafel.

Werkwijze.

Wij willen meer zijn dan alleen een uitvaartonderneming. Bij ons staan de mensen voorop en wij willen hen bijstaan in moeilijke tijden. Het gaat ons erom dat we het rouwproces goed kunnen opstarten, zodat de nabestaanden ermee verder kunnen. Door een luisterend oor willen we iedereen zo goed mogelijk begeleiden om tot een mooie passende uitvaart te komen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

06-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Cornelissen Uitvaartonderneming in Valburgseweg 90, Elst gld Gelderland 6661 NR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Elst gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Elst gld Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Elst gld Gelderland, 6661 NR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818588]