HG-nus Mediation

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Regenboog 233 , 6661 PP Elst gld, Gelderland

E-mail

Over HG-nus Mediation

Drs. Ronald Hagénus, register(- en rechtbank)mediator voor (echt)scheidingen, arbeidsmediations maar ook zakelijke conflicten

Echtscheiding of verbreking van de samenleving? Arbeidsgeschil met uw werknemer? Conflict met uw zakenpartner, een andere ondernemer of uw gemeente? U wilt graag van het conflict af! Beide een dure advocaat in de arm nemen is niet de oplossing. Samen in gesprek gaan onder leiding van een ervaren registermediator wel! Op deze wijze hebt u invloed op de oplossing en het is veel goedkoper!

Ik ben drs. Ronald Hagénus en ik houd praktijk en ben woonachtig in Elst (Gld). Na vele jaren als leidinggevende in verschillende functies met veel werknemers te hebben gewerkt ben ik mij volledig gaan richten op het werk van mediation: het verbinden van mensen die in een conflict zitten en hen helpen samen een oplossing te vinden voor hun probleem. En dat doe ik met een heel sterk netwerk van specialisten om mij heen.

Want verbinden van mensen is mijn passie. Vertrouwen, rust, vakkennis en veel ervaring. Hiermee ondersteun ik u om u en uw tegenpartij (echtgenoot, werkgever, zakenrelatie, gemeente, etc.) te helpen uit het conflict te komen. Als cliënt wilt u zeker weten dat de gekozen registermediator zijn vak goed verstaat. De mediator moet onafhankelijk zijn en neutraal. Hij moet het mediationproces beheersen en het vertrouwen van beide partijen verdienen. Ik ga daarom altijd een gratis kennismakingsgesprek met beide partijen aan om dat wederzijds vertrouwen te zien en te voelen. Tijdens de mediation ga ik jullie helpen te zoeken naar de dieper liggende belangen. Bij jezelf en bij de ander. Ik laat jullie vervolgens merken dat, als jullie zover zijn dat je bereidt bent de ander wat te gunnen, dat dan de oplossing voor het probleem zich vanzelf aandient. Want “wie niet beweegt, zal altijd stil staan”. Je kunt nu eenmaal niet de problemen oplossen met dezelfde denkwijze als waarmee ze zijn veroorzaakt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/HGnus/
Twitter: https://twitter.com/HGnus

Categorieën: Legal Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is HG-nus Mediation in Regenboog 233, Elst gld Gelderland 6661 PP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Elst gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Elst gld Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Elst gld Gelderland, 6661 PP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229668]