Marant

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwe Aamsestraat 84 , 6662 NK Elst gld, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Marant

Marant is een innovatieve adviesorganisatie voor onderwijsontwikkeling en onderwijszorg. Dagelijks buigen onze specialisten zich over de steeds veranderende vragen uit het onderwijs. Oude oplossingen werken niet meer voor nieuwe uitdagingen. Met onze passie en ervaring willen we samen met onderwijsprofessionals en bestuurders het onderwijs écht veranderen en verbeteren. Wij werken voor het primair, voortgezet en speciaal onderwijs, en op het terrein van de voorschoolse educatie. Ook werkt Marant voor overheden en instellingen die actief zijn in de educatieve sector. Voor ouders en kinderen is Marant een toegankelijke en zeer deskundige partner voor dyslexie, dyscalculie en gedragsbehandeling.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/marantelst

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Elst gld Gelderland

Is Marant in Nieuwe Aamsestraat 84, Elst gld Gelderland 6662 NK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dyslexie diensten in Elst gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Elst gld Dyslexie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Elst gld Gelderland, 6662 NK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3733797]