Gemeentebelangen (GBO) stelt vragen over Spero

Door: Gemeentebelangen Overbetuwe  14-12-2008

Gemeentebelangen (GBO) stelt vragen over Spero
Gemeentebelangen Overbetuwe zal tijdens de zitting van de Gemeenteraad  vragen stellen over het verzoek van voetbalvereniging Spero te Elst voor uitbreiding van de accommodatie.
GBO pleit voor het omzetten van twee bestaande voetbalvelden naar kunstgrasvelden.

s.v. Spero heeft geruime tijd geleden uitbreiding gevraagd van de door haar bij de gemeente Overbetuwe gehuurde voetbalvelden en van de kleedaccommodatie. De uitbreiding is hoogst noodzakelijk vanwege het toegenomen aantal leden en de verwachtingen voor de toekomst. De aanvraag wordt ondersteund door cijfers en bespelingnormen van de KNVB en NOC/NSF. Zij past geheel binnen het STA beleid van de gemeente Overbetuwe.
De fractie van GBO voorziet een ruimteprobleem binnen sportpark de Pas. Reden genoeg om serieus te overwegen twee bestaande velden nú om te zetten naar kunstgrasvelden. Kunstgrasvelden kunnen hoger worden belast waardoor het capaciteitsprobleem van Spero naar verwachting tot 2013/2014 opgelost is.
De aanvraag voor uitbreiding van de kleedaccommodatie valt binnen de normen van STA en behoort naar de mening van de fractie van GBO ook ingewilligd te worden.


-----------------------------------------------------------------------------
Noot voor redactie
Voor meer vragen kunt u contact opnemen met:
Henk Vreman, Raadslid Gemeentebelangen Overbetuwe
Email: [email protected]
Telefoon: 0481-373666


Contact Gemeentebelangen Overbetuwe

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share