Slaapadvies: Raak rimpels rondom het decolleté kwijt

Door: Janic  23-04-2009
Trefwoorden: Matrassen, Bedden, Slaapadvies

Rimpels in het gezicht worden verholpen met antirimpelcrème. Echter, tevens rond de borsten hebben vrouwen soms last van groeven. De firma Proskin heeft hiervoor nu de oplossing, de zogenaamde 'Chest-a-Peel'.

Vrouwen die op de linker- of rechterzij rusten hebben in de morgen wel vaker last van strepen en plooien rondom het decolleté. Meestal verdwijnen de rimpels op de dag zelf. Met het ouder worden blijven sommige rimpels aanwezig, ondanks het gegeven slaapadvies om op de rug te slapen, bij voorkeeur op bedden met kwalitatieve matrassen.

De 'Chest-a-Peel' is een zelfklevende gelpad in de vorm van een hart, die tussen beide borsten wordt geplaatst. De gel-pad geeft de huid meer steun tijdens het uitrusten of slapen. Regelmatig gebruik zou de rimpels moeten verminderen. De zelfklevende substantie gaat echter niet oneindig lang mee, afhankelijk van het huidtype kan u er ongeveer 5-6 weken mee doen. Een goedkopere oplossing is misschien om de 'Chest-a-Peel' enkel te gebruiken wanneer u van plan bent een open decolleté te dragen.

Het lijkt een succes! De voorraad is voorlopig leeg. Het antirimpelmiddel is nog altijd te kopen op de website en de kosten bedragen, exclusief verzendingskosten, ongeveer 43 euro.

Trefwoorden: Bedden, Matrassen, Slaapadvies

Contact Janic

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share