PERNILLE LA LAU EN MIRJAM FRENTZ LANCEREN LEADINGLADYCLUB.COM

PERNILLE LA LAU EN MIRJAM FRENTZ LANCEREN LEADINGLADYCLUB.COM van Leading Lady Club

Door: Leading Lady Club  14-01-2009
Trefwoorden: Zakenvrouw, Powervrouw, Businessbabe

Empowering zorgt voor nieuw elan en perspectief
In enkele dagen tijd heeft de Leading Lady Club ruim 100 leden aan zich weten te binden en zijn de eerste projecten geïnitieerd. “Met de ledenopbrengst ondersteunt de Leading Lady Club wereldwijd vrouwenprojecten. Zo werken we onder meer samen met CosmoQueen en Mama Cash. Ook dit zijn vrouwennetwerken gericht op empowering. De CosmoQueen Foundation heeft als doelstelling het bestrijden van armoede door werk te genereren voor (kans) arme vrouwen buiten Europa, ongeacht hun politieke of religieuze achtergrond. Mama Cash, het oudste internationale vrouwenfonds, en ondersteunt overal ter wereld - ook in Nederland - vernieuwende en taboedoorbrekende initiatieven van vrouwen. Maatschappelijke verandering begint bij vrouwen en meisjes.” aldus Pernille La Lau.

Mirjam Frentz: “Met de Leading Lady Club hopen we niet alleen een platform te bieden waarop vrouwen hun levenservaring en expertises met elkaar kunnen delen, maar ook bij te dragen aan een nieuw elan. Het gaat er om jezelf te ontwikkelen tot een krachtig, wijs en sprankelend mens die het leven op een vrouwelijke manier durft aan te pakken”

Aanvullende informatie:
Aanvullende informatie over de Leading Lady Club vindt u op http://www.leadingladyclub.com
Ondersteunend beeldmateriaal (logo’s, screenshots, persfoto’s) kunt u downloaden via http://www.flickr.com/photos/leadingladyclub

Voor meer informatie of een tijdelijke inlogcode voor de site kunt u contact opnemen met:

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Leading Lady Club

http://www.leadingladyclub.com

Leading Lady Foundation

Postbus 266

6660 AG Elst

[email protected]
Tel.: 06-572 75 299

Trefwoorden: Businessbabe, Powervrouw, Sterke Vrouw, Zakenvrouw,